Tekenaar / Werkvoorbereider
Eminent Groep
Krimpen aan de Lek, Zuid-Holland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als tekenaar / werkvoorbereider vervul je een dubbel rol binnen de organisatie. Zodra de sales engineers en nieuwe opdracht hebben binnengehaald ga jij aan de slag met het maken van een ontwerp.

Dit kan bijvoorbeeld een nieuwe skid zijn of een heel industrieel leidingwerk. De sales engineer gaat hiermee terug naar de klant en de revisies die hier uit voort komen verwerk je.

Als het vervolgens definitief akkoord is ga je aan de slag om alles in orde maken zodat de productie aan de slag kan. Denk hierbij aan het volledig in het ERP verwerken van de order, het in samenspraak met de werkplaatschef plannen van de werkzaamheden, het in samenspraak met de magazijnbeheerder en afdeling inkoop bepalen welke onderdelen nodig zijn en waar nodig het technische contact met de klant.

In de eerste fase van het project heb jij dus een hele belangrijke rol.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier