aanvulhulp
HEMA
Limburg, Netherlands
1 dag geleden

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten leuker en makkelijker. Zonder dat ze daar veel voor hoeven te betalen.

Want een goede kwaliteit en een verrassend design moet voor iedereen betaalbaar zijn. HEMA maakt gewoon bijzonder. HEMA heeft 30.

000 eigen producten en diensten, 700 winkels in 7 landen en 11.000 medewerkers.

Onze winkels moeten er de hele dag tip-top uitzien. Je zorgt ervoor dat de winkel er vol en aantrekkelijk uitziet, adviseert klanten en rekent de aankopen af.

Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Mede dankzij jou ziet de winkel er altijd uitnodigend uit.

Wij bieden je een goed salaris en een leuke werkomgeving met gezellige collega’s.

Wil jij een leuke bijbaan?

Wij zoeken scholieren. Ben jij op maandag tot en met vrijdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur voor of na school (en tijdens de schoolvakanties) beschikbaar?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse? Mail dan je sollicitatiebrief met CV en pasfoto naar ons t.a.v. mevrouw T. Hendriks.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier