DevOps Engineer
VIVAT Verzekeringen
Amstelveen, Netherlands
2 dagen geleden

IT organisatie

We leven in een snel veranderende wereld. Het traditionele verzekeren verandert, klantbehoeften veranderen en marktpartijen om ons heen veranderen mee.

VIVAT moet wendbaar zijn en met een korte time to market voortdurend relevante innovatieve producten en diensten aanbieden aan haar huidige en toekomstige klanten om goed in te kunnen spelen op deze veranderingen.

Om snel en flexibel in te kunnen spelen op al deze veranderingen vereenvoudigt en standaardiseert VIVAT haar IT landschap en investeert tegelijk in nieuwe (technologische) ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld SaaS, API’s en Cloud oplossingen.

De functie

Medewerkers die binnen VIVAT DTC (Data & Technology Center) acteren zijn breed inzetbaar en voldoen aan het model van de T shaped professional.

De DevOps Engineer werkt in een team die verantwoordelijk is voor de complete life cycle van applicaties, infrastructuren, services en / of pakketten.

Je ontwerpt, bouwt / configureert, test, implementeert, beheert en deployt conform IT standaarden en richtlijnen.

Je doet wat nodig is om het team verder te helpen en voelt je verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken resultaten.

Je bent breed inzetbaar waarbij de focus per sprint kan verschillen.

Specifiek

We zoeken een DevOps Engineer voor de afdeling DTC Property & Casualty.

Verantwoordelijkheden

 • Je ontwerpt (zowel functioneel als technisch), bouwt / configureert, test en implementeert (inclusief deployment) de functionaliteit en / of oplossing conform de specifieke processen.
 • Je voert business requirements analyse uit en stelt impacts hiervan op.
 • Je voert uit en / of ondersteunt het vooronderzoek.
 • Je beheert (zowel technisch als functioneel) applicaties en (infra) omgevingen.
 • Je lost functionele en technische verstoringen op conform het VIVAT incidentmanagementproces.
 • Je beantwoordt vragen betreffende het gebruik van het systeem en onderhoudt contacten met de leveranciers op het gebied van functionaliteiten en verstoringen.
 • Je bewaakt de doelmatigheid en duurzaamheid van de oplossingsrichting (doen we de juiste dingen).
 • Je maakt en stemt af een gedetailleerde forecast van zijn / haar werkzaamheden.
 • Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde studie binnen het ICT domein).
 • Minimaal 3 - 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van en over schadeverzekeringen / processen is een pre
 • Kennis en ervaring van de processen rondom ITC dienstverlening zoals ASL, BISL, ITIL.
 • Agile mindset en scrum / kanban ervaring.
 • Een pré is het WFT Basis diploma.
 • Je werkt (indien nodig) locatie onafhankelijk en bent in staat om (indien nodig) op het juiste niveau in het het Engels te communiceren.
 • Competenties

  Je bent een zelfsturende, flexibele en breed inzetbare IT professional. Je kijkt over ketens en eigen grenzen heen, deelt je kennis en werkt aan het continue verbeteren van de organisatie, processen, collega’s en zichzelf.

  Je bent klantgericht, neemt regie op het leveren van duurzame waarde aan de klant en toetst dit op de bijdrage aan de strategie en organisatie van VIVAT.

  Je toont lef en initiatief, hebt een positieve en constructieve houding en geeft blijk van innovatief vermogen.

  Wat krijg je van ons?

  Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, en ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

  We zijn een informele en gedreven organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken).

  Daarnaast bieden we jou een jaarcontract. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  VIVAT

  VIVAT is een toonaangevende verzekeringsmaatschappij en vermogens- en fondsbeheerder in Nederland met een rijk historisch verleden van meer dan 100 jaar.

  We hebben een groot klantenbestand en een solide reputatie. Onze klanten bedienen we via een aantal bekende verzekeringsmerken : Zwitserleven, NowGo, Reaal,Reaal Dier & Zorg en de verantwoorde vermogensbeheerder ACTIAM.

  Sinds 26 juli 2015 is de in China gevestigde verzekeraar Anbang onze nieuwe aandeelhouder. Anbang is een wereldwijd opererende verzekeraar met activiteiten in Noord Amerika, Europa, Azië en China.

  Samen werken we aan innovaties en een solide groeistrategie.

  De komende jaren gaan we onze organisatie minder complex maken. We gaan onze producten en diensten aanbieden via de consumentenmerken Reaal en Zwitserleven en vermogensbeheerder ACTIAM.

  We richten ons op innovatieve en digitale verzekeringstoepassingen en de verdere versimpeling van onze bedrijfsprocessen.

  Dit zal resulteren in een slagvaardige organisatie die dichter bij de klant staat en waarin we nog beter in hun wensen en behoeften kunnen voorzien.

  Werken bij VIVAT betekent bijdragen aan het bouwen van een nieuwe organisatie. Je werkt in een interessante en dynamische omgeving die flink in ontwikkeling is.

  Ga de uitdaging aan om samen met ons bij te dragen aan de nieuwe fase voor VIVAT.

  Solliciteren?

  Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Vragen over de functie kun je stellen aan Peter Keemink, Afdelingshoofd DTC P&C op 06-10903265. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marloes Mekelenkamp, Corporate Recruiter via marloes.mekelenkamp vivat.nl.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Reageer op deze vacature

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier