Casemanager/ Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
GGzE
Eindhoven
1 dag geleden

FWG 50 / 55 / 60, afhankelijk van opleiding en ervaring.

24 tot 32 uur per week

GGzE in het kort

GGzE biedt al meer dan 100 jaar de beste zorg aan mensen die kampen met psychiatrisch en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 12.

500 mensen - jong en oud - uit de regio Eindhoven en De Kempen. We werken met het internationaal erkende zorgconcept Planetree.

Wat voor iemand de beste zorg is, stemmen we af op de persoon. Als behandeling gewenst is, ontvangen we de cliënt op afspraak op een van onze locaties, bezoeken we hem of haar thuis of bieden een tijdelijke opname.

We investeren in een gastvrije omgeving waar mensen zich op hun gemak voelen.

Mensen komen bij GGzE om hun klachten te verminderen. Daar hebben we beproefde behandelingen voor. Maar we kijken verder dan de klachten.

Samen met de cliënt en zijn of haar directe omgeving zetten we ons ervoor in om het dagelijks leven aangenamer te maken.

Onze ambitie is dat ieder mens mee kan doen aan het dagelijks leven, op een manier die bij hem of haar past.

Team Clinical Casemanagement

Centrum Persoonlijkheid richt zich op de behandeling van mensen met persoonlijkheidsstoornissen en biedt verschillende ambulante en deeltijd behandelingen, die in diverse intensiteit en vanuit verschillende referentiekaders worden aangeboden.

Het Centrum bestaat uit 4 afdelingen en biedt verschillende DGT-, MBT-, Schematherapie-, GIT-PD- en AMBIT behandelprogramma’s aan.

Voor het team Clinical Case Management (AMBIT) zijn wij op zoek naar een Casemanager / SPV. Je werkt als uitvoerend Casemanager / SPV in een multidisciplinair team wat bestaat uit 6 Clinical casemanagers, een GZ-psycholoog (in opleiding tot Psychotherapeut), een Klinisch Psycholoog en een Psychiater.

Het betreft een taakvolwassen, zelforganiserend team waarbij iedere casemanager een eigen caseload heeft onder regiebehandelaarschap van de Psycholoog of Psychiater.

Binnen het team wordt zo goed mogelijk samenwerkt om de best mogelijke zorg te bieden bij een complexe doelgroep. Het team bestaat al 20 jaar en heeft een open werkklimaat met een grote mate van vertrouwen naar elkaar.

Het team is enthousiast en dynamisch. Dit houdt onder andere in dat we kritisch blijven naar ons zorgaanbod en deze doorlopend blijven ontwikkelen.

Het team bevindt zich in een innovatieve ontwikkeling gericht op het AMBIT zorgsysteem, ontwikkeld door het Anna Freud Centre in Londen.

Je zult daardoor samen met het team in de komende periode opgeleid worden in het MBT-model en daarmee actief deel uitmaken van de AMBIT ontwikkeling van het team.

Wat zijn jouw taken?

Het Clinical Case Management richt zich op de groep EPA persoonlijkheidsstoornissen, waarbij de werkrelatie verstoord raakt, er een appèl op zorg is en waarbij de omstandigheden als crisogeen ervaren kunnen worden.

De behandeling wordt binnen het team vormgegeven volgens de richtlijnen, waarbij de behandeling multidisciplinair middels duo-behandelaarschap plaatsvindt.

Dit wordt ingevuld middels individuele begeleiding en behandeling, maar vanuit de huidige ontwikkeling wordt tevens toegewerkt naar groepsbehandelingen en een combinatie van beiden.

Als Casemanager / SPV’er leg je na de intake vaak als eerste van het team contact met de cliënt en blijft een centrale spil in de zorg.

Je levert een bijdrage in de zorgcoördinatie en behandeling van de cliënt, in direct contact met de regiebehandelaar. Daarnaast speel je ook een rol in de ondersteuning en advisering van naasten en andere zorgverleners (die bij de cliënt betrokken zijn ) buiten het team.

Wat vragen wij van je?

Door vertrek van een gewaardeerde collega die intern een andere functie gaat vervullen, zijn we op zoek naar een nieuwe collega met een HBO- SPV diploma of een HBO-V diploma met (ambulante) ervaring in de GGZ.

Laatstgenoemde met de interesse tot het volgen van een SPV opleiding, die voor 24 tot 36 uur per week beschikbaar is. Met de ontwikkeling van meer wijkgericht werken verwelkomen wij ook graag kandidaten met een achtergrond als GGZ-agoog (HBO-SPH, maatschappelijk werk, social studies).

Ambulante werkervaring, affiniteit met de doelgroep EPA-PS en bereidheid voor bijscholing op gebied van casemanagement zijn hierbij dan wel een pré.

Gezien de samenstelling van het team, zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste medewerker, die het team kan versterken en mee kan bouwen aan de verdere ontwikkeling van het programma voor cliënten met een persoonlijkheidsstoornis.

Hierbij wordt een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht, mede gezien de caseload en de doelgroep waarmee je samenwerkt.

Indien je naast je ervaring met persoonlijkheidsstoornissen ook ervaring hebt met verslavingsproblematiek, is dat een pré.

Je bent een collega die het werken met een complexe doelgroep ambieert en die het als een uitdaging beschouwt wanneer reguliere behandelprocessen verstoord raken en behandelrelaties onder spanning komen te staan.

Dit vraagt om een creatieve en flexibele manier van werken en een out-of-the box denkkader. Je bent in staat om vanuit een persoonlijke betrokken, maar eveneens begrensde houding patiënten tegemoet te treden.

Ook het reflecteren op je eigen handelen vanuit een persoonlijke en gelijkwaardige positie naar zowel team als patiënten is van groot belang.

Je bent in staat om samen met anderen een visie te ontwikkelen en deze mee uit te dragen. Tot slot ben je bereid om een rol te nemen in interne en externe netwerken en samen met collega’s samenwerkingsverbanden te realiseren.

Wat kun je van GGzE verwachten?

De functie wordt afhankelijk van opleiding en ervaring ingedeeld in FWG 50 / 55 / 60 volgens de (bijlage VI). Daarnaast kun je rekenen op een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waarom GGzE?

GGzE laat mensen groeien. Dat geldt voor cliënten en voor medewerkers. Medewerkers waarderen het werken bij GGzE.

We zijn een grote speler in de psychiatrie. Dit biedt jou volop mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei.

GGzE investeert in innovatie. We zijn voortdurend op zoek naar manieren op de zorg beter en slimmer te maken. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, ervaringsdeskundigen, studenten en bedrijven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier