Psycholoog
Zorgenwelzijnplein
's-Gravenhage
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Ook nu in coronatijd werven we door : Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor Team Eetstoornissen in Den Haag een psycholoog.

Informatie

Heb jij ervaring in het werken met ouders en kinderen met eetstoornissen en bijkomende problematiek? Dan zoeken wij jou.

De functie van basispsycholoog / orthopedagoog bestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden :

 • Je voert intakegesprekken, verricht anamneses, observaties, doet diagnostiek en bent betrokken bij indicatiestelling
 • Je stelt het behandelplan op, in overleg met de cliënt (en ouders) en in afstemming met andere bij de behandeling betrokken (externe) disciplines
 • Je neemt taken van het casemanagement van de cliënt op je
 • Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Psychologie / Orthopedagogiek
 • Je hebt een aantal jaar ervaring in de jeugd-GGZ
 • Je bent in staat om zelfstandig individuele behandelingen uit te voeren bij kinderen / jongeren en daarbij zo nodig ouders te betrekken
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met specifieke (cognitief) gedragstherapeutische behandelmethoden bij jongeren met een eetstoornis
 • Je hebt een SKJ inschrijving in het beroepsregister voor jeugd- en gezinsprofessionals
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functie Behandelaar 2 voor 32 uur. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3465,- en maximaal € 4620,- (FWG 60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Contactinformatie

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Ward van Alphen, manager zorg, via 06-82483130.

  Over Parnassia Groep

  Youz is een instelling voor kinder-, jeugd- en (jong)volwassenenpsychiatrie met locaties in (bijna) heel Nederland. Wij bieden diagnostiek en behandeling van o.

  a. ADHD, autisme, infant mental health, transitiepsychiatrie en alle andere psychiatrische problematiek. Via Leo Kannerhuis, ons behandel- en kenniscentrum voor autisme, kan iedereen terecht waar eerdere specialistische behandeling niet heeft geholpen.

  Youz is onderdeel van Parnassia Groep , een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

  We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

  Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier