Senior PHP developer
Fulltime
Tilburg , NL
1 dag geleden

Wat ga jij doen?

Jij gaat maatwerk software maken voor verschillende toffe klanten. Hierbij kies jij zelf de de beste aanpak voor een technische uitdaging of uitdagende user story.

Je hebt alle vrijheid in de keuzes die je gaandeweg in dit proces maakt, jij bent immers de expert! Samen met jouw multidisciplinaire team bepaal je per klant de aanpak : de ene keer ga je all out met event sourcing, DDD en TDD, en de andere keer is het een kwestie van snel iets online knallen.

Naast werken in de beste tools van JetBrains, de terminal of Slack neem jij ook de GitHub pull request door van collega’s, keur je deze goed en / of voorzie je deze van suggesties.

En als je zelf vast loopt of even wil sparren, dan vraag je een teamgenoot om hulp. Met collega developers uit de verschillende teams heb je regelmatig overleg om kennis en ervaring te delen, en elke maand staat er een tech-

dag gepland (lekker de hele dag samen hacken op basis van jouw persoonlijke doelen op de zolderkamer’ van Freshheads).

Senior PHP developer?

Als senior PHP developer heb je minimaal 4 jaar vergelijkbare werkervaring. Je hebt dus genoeg kennis om je collega's nog iets te leren.

In een team ben jij vaak degene die het overzicht bewaart in de projecten, je begeleidt je (junior) collega's en bent vraagbaak voor andere developers.

Je hebt regelmatig contact met klanten en daarnaast zie je het begeleiden van een stagiair(e) misschien ook wel zitten. Een HBO opleiding is geen must, maar HBO / WO werk-

en denkniveau heb je wel.

Wat ga jij leren?

Bij Freshheads ga je veel leren en nog belangrijker, blijf je leren. Je ontwikkelt toekomstbestendige software op basis van Symfony en je leert hoe je gebruik kunt maken van de beste designs patterns of bijvoorbeeld Event Sourcing en Domain Driven Design.

En je wordt (als je dat al niet bent) een held met ElasticSearch, Jenkins, Docker, Git en uiteraard de terminal.

Daarnaast leer je hoe het is om met klanten samen te werken en bij te dragen aan creatieve sessies. Je leert hoe het is om in een een vast multidisciplinair team te werken, waarbij je samen blijft tunen’ aan de werkwijze, technische aanpak en teamcultuur.

Én is er natuurlijk ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambities. Je beschikt daarvoor over persoonlijk ontwikkelbudget, tijd in de planning om dit te doen, en de vrijheid om te experimenteren met nieuwe technieken.

Freshheads biedt :

 • geld ;), reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen;
 • budget voor een laptop, toetsenbord en muis naar keuze;
 • een fijne werkplek met 1 of 2 (of 3) dikke High-res monitoren en toebehoren;
 • een fantastische werksfeer inclusief gezamenlijke lunch en borrels;
 • een kantoor waar je wel zou willen wonen (op loopafstand van het station);
 • een scala aan toffe klanten om voor te werken waaronder Interpolis, Jaarbeurs, 013 Poppodium, Centraal Beheer, YoungCapital, Theaters Tilburg;
 • een team budget van € 200,- per persoon per jaar voor onder andere teamuitjes en de inrichting van de teamruimte;
 • persoonlijk opleidingsbudget van minimaal € 500,- per jaar en de tijd en de middelen voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • doorgroeimogelijkheden en budget voor opleidingen en conferenties;
 • collectieve pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • de vrijheid en verantwoordelijkheid waar je altijd al naar snakte.
 • Je werkomgeving

  Je bent onderdeel van een Agile multidisciplinair team. Je helpt elkaar en ondersteunt elkaar, ook rol overstijgend. Je team bestaat uit drie tot vijf personen, van design tot development.

  Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg, waar in totaal zeven teams elk een eigen ruimte hebben in ons huiselijk aanvoelende monumentale pand.

  Ons kantoor is overigens goed bereikbaar met de auto en ligt op loopafstand van het centraal station. Elke dag om 12.00 uur lunchen we met verse streekproducten en daarna wordt er vaak gewandeld of gevoetbald.

  Over Freshheads

  Oom op verjaardag : O Freshheads, iets met internet toch?

  Je marketing collega : Freshheads is een digitaal bureau dat innovatie versnelt. Samen met onze opdrachtgevers ontdekken, realiseren en verzilveren we kansen.

  Met onze bewezen aanpak en op elkaar ingespeelde, multidisciplinaire teams bouwen we aan digitale platformen en diensten

  Jij : Yes, iets met internet inderdaad. Freshheads is een internetbureau dat websites, apps en online platformen bedenkt en maakt, maar dan dus niet voor de te bakker op de hoek zeg maar.

  Het liefst houden we ons bezig met oplossingen voor complexe (online) vraagstukken en gaan we op zoek naar (digitale) kansen voor onze klanten.

  Zo zijn we vroeg in het proces betrokken om samen met de klant op strategisch niveau mee te denken, ideeën te vormen, prototypes te maken, deze continu te testen bij de eindgebruiker en op te schalen naar een werkend en schaalbaar product.

  Een product waar gebruikers ook écht op zitten te wachten.

  Oom : O, ok, iemand nog koffie?

  Onze cultuur :

  Wij zijn echte makers en zijn niet bang om te falen, integendeel zelfs. We nemen de ruimte om te experimenteren en te leren.

  We zijn een open organisatie, zonder hiërarchie. Werkplezier en de kwaliteit van ons werk staat voorop. We houden van bier en zijn gek op bamischijven.

  We mogen ons al drie jaar op een rij curling kampioen van Tilburg noemen en besparen niet op een feestje. Samen met onze opdrachtgevers werken we keihard aan, zoals wij het zeggen, Award-

  winning-shit’. En dat lukt heel aardig, al zeggen we t zelf! En altijd in teamverband. We geloven namelijk in de kracht van op elkaar ingespeelde teams.

  Onze teamleden kennen elkaar door en door en werken in veel gevallen al jaren met elkaar samen. Dat zorgt ervoor dat we vanaf dag één kunnen knallen.

  Wil jij ook knallen onderdeel worden van een écht team? Dan zoeken we jou!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier