GZ psycholoog
Laurens
Rotterdam, Zuid Holland, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Werk jij vanuit je passie met cliënten met vooral psychogeriatrische, psychiatrische en somatische problematiek? Dan heb je een mooie basis voor deze functie.

De GZ-psycholoog binnen Laurens speelt een grote rol, je verricht veel psychosociale interventies, psychodiagnostisch onderzoek naar cognitie, stemming en gedrag en geeft adviezen aan verplegend personeel, therapeuten en familie over de benadering van cliënten.

Je hebt als GZ-Psycholoog regelmatig contact met de Specialist Ouderengeneeskunde en bent samen verantwoordelijk voor overleg en regie in de behandeling.

Binnen Laurens zijn er daarnaast structurele omgangsoverleggen.

Met regelmaat hebben wij te maken met Moeilijk en Onbegrepen Gedrag (MOG). Wij hebben hier goed beleid op. Daarbij hebben de GZ-psychologen een belangrijke functie ten aanzien van analyse en aanpak.

Je neemt deel aan het multidisciplinair teamoverleg en hebt daarin een adviserende rol. Naast de individuele behandelingen voer je ook groepsbehandelingen uit, waaronder gedragstherapeutische interventies.

Tevens heb je een belangrijke rol in het begeleiden en het leveren van Psycho-educatie naar de familie of andere naasten van de cliënten.

Je vervult tevens een grote rol bij de werkbegeleiding en supervisie van het team van psychologen. Je kan worden gevraagd als werkbegeleider en / of praktijkopleider voor de GZ-opleiding en / of het geven van scholing in de vorm van klinische lessen.

Laurens vindt investeren in medewerkers belangrijk en biedt opleidingsplaatsen aan voor GZ-psycholoog. Jij kunt een belangrijke rol spelen in het opleiden van toekomstige GZ-psychologen.

Er zijn voldoende mogelijkheden om inhoudelijke zaken te ontwikkelen en innovatief bezig te zijn. De GZ-psycholoog is stevig gepositioneerd binnen de organisatie.

We hebben een goede bezettingsnorm, namelijk 36 uur inzet psychologie op 100 cliënten waardoor je dus altijd kunt sparren met andere GZ-psychologen.

Binnen deze functie heb je veel vrijheid en wij gaan samen kijken naar een passend takenpakket. Wij vinden het belangrijk dat cliënten de zorg krijgen die bij hen past, maar wij vinden het net zo belangrijk dat jij een takenpakket krijgt die bij jou past!

Wat bieden wij jou?

 • Een contract met uren in overleg;
 • Een salaris volgens salarisschaal 65CAO VVT;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen;
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Delen van informatie vanuit het vakgebied;
 • Gratis lidmaatschap op literatuur;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier