Technisch Oogheelkundig Assistent(TOA) of Optometrist
Tergooi
Hilversum, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Als TOA ondersteun je het spreekuur van de oogarts. Je voert zelfstandig onderzoeken uit bij de patiënt (onder andere gezichtsveld / OCT spreekuur) en bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van je werkzaamheden.

Als optometrist draai je onder supervisie van een oogarts eigen spreekuren, onder andere de spreekuren zoals Premium onderzoek, FAG, fundusfoto’s, GhoGo beoordelingen.

Je ondersteunt het spreekuur van de oogarts en bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van je werkzaamheden.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een leuke collega die voldoet aan onderstaande eigenschappen, herken jij je in dit profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

 • Je bent in het bezit van het diploma Technisch Oogheelkundig Assistent of Optometrist
 • Je bent flexibel, enthousiast, klantgericht en hebt een gezonde dosis humor
 • Je kunt zowel individueel als in teamverband werken en schroomt niet om al je collega’s binnen het team bij hun werkzaamheden te ondersteunen
 • Als Optometrist sta je ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici
 • Afdelingsinformatie

  De afdeling Oogheelkunde heeft poliklinieken op beide locaties. Het team bestaat uit oogartsen, optometristen, orthoptisten, cataract coördinatoren, TOA’s en doktersassistenten.

  We werken als één team over twee locaties om de zorg voor de patiënten van de Oogheelkunde te waarborgen.

  Wegens het vertrek van een optometrist willen wij graag in contact komen met een TOA of Optometrist.

  Wat bieden wij?

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. De functie TOA is ingedeeld in FWG 45 met het daarbij behorende salaris van maximaal bruto € 3.

  072,- per maand, op basis van een fulltime werkweek (36 uur). De functie Optometrist is ingedeeld in FWG 55 met het daarbij behorende salaris van maximaal € 3.

  917,- bij een fulltime (36 uur) dienstverband. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden is te vinden onder het tabblad

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier