Magazijnmedewerker
Q Plus BV
Sliedrecht, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Medewerker Orderadministratie Q Plus BV, SliedrechtQ Plus BV importeert technische, perslucht-gerelateerde productenuit meerdere werelddelen en is marktleider op het gebied vansnelkoppelingen en draaidoorvoeren.

Enerzijds zijn we een heelefficiënte dozenschuiver, anderzijds een slimmeproductontwikkelaar. We creëren meerwaarde door vakkennis,klant-specifieke vragen en logistiek maatwerk te combineren tot eenoptimaal resultaat.

Kwaliteit stellen we boven alles. We zijnsuccesvol en leveren aan vooraanstaande ondernemingen in deBenelux. We zijn een gezellig team van 26 personen, met zowel jongtalent als ervaringsdeskundigen.

We hebben een sterke drive.Enthousiasme, inventiviteit en klantgerichtheid zijnsleutelwoorden. We hebben een informele en open cultuur waarin wenuchter en praktisch zaken aanpakken.

Door onze ambitie om verderte groeien zijn we op zoek naar een Medewerker OrderadministratieSamen met je collega’s op de orderadministratie, inkoop, technischebinnendienst en het magazijn, draag je er zorg voor dat alle ordersdie wij ontvangen op de juiste manier worden verwerkt, bevestigd enuitgeleverd.

Als spin in het web ben je de verbindende factortussen de klant en de rest van onze organisatie, jij draagt er zorgvoor dat de klant altijd van de juiste informatie wordt voorzienals het op orders aan komt.

Door je commerciële instelling weeg jein alle gevallen de belangen van alle partijen tegen elkaar af enbeslis je wat de juiste aanvliegroute wordt.

Wat we van jouverwachten Je bent verantwoordelijk voor het op een juiste manierbevestigen en verwerken van de orders die wij ontvangen.

Je bewaaktdeze orders gedurende het proces en informeert de klant over destatus. Je bent in staat onze klanten op een commerciële maar nettemanier te woord te staan en weet duidelijk jouw boodschap over tebrengen.

Je bent in staat om jouw gestelde doelen te realiserenbinnen de organisatie Dit herken je in jezelf Je bent een aanpakkermet een Gewoon doen! mentaliteit.

Je hebt affiniteit met technieken technische producten. Je bent proactief en oplossingsgericht. Jelet op de kleine details en controleert je eigen werk én dat vananderen.

Je bent leergierig. Je wilt zelfstandig veel over onzeproducten leren en hebt een hands-on leermentaliteit. Je kuntuitstekend coördineren, plannen en prioriteiten stellen Ervaringmet Excel en Unit4 Wholesale zijn een pré Wij bieden jou Eenfulltimebaan voor 40 uur per week Een uitdagende functie waarbijgeen dag hetzelfde is Mogelijkheid tot het volgen van opleidingenGratis fruit en regelmatig gezellige uitjes Salaris aansluitend opkennis en ervaring (marktconform) Jouw profiel AfgerondeMbo-opleiding Minimaal 1-2 jaar relevante werkervaring Goedebeheersing van de Nederlandse en Engelse taal Proactief,verantwoordelijk en houdt ervan om dingen te regelen Analytischsterk, je werkt planmatig en hebt oog voor detail Geïnteresseerd?

Heb jij interesse in de functie van Medewerker Orderadministratiedan ontvangen wij graag je motivatie met uitgebreide CV! Je kuntreageren via ons Online Sollicitatieformulier .

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier