Bouwkundig Engineer
Unilin Panels
Oisterwijk (NL)
5 dagen geleden

Jobomschrijving

Heb jij een brede bouwkundige interesse en wil je uitgroeien tot dé deskundige op het gebied van onze producten en haar toepassingsmogelijkheden?

Unilin Insulation bv (Oisterwijk) is op zoek naar een bouwkundig adviseur en ontwikkelaar voor de afdeling New Business Development.

Als Bouwkundig Engineer maak je onderdeel uit van de afdeling NBD, bestaande uit twee Senior Ontwikkelaars / Adviseurs en de Manager NBD.

De afdeling is onder andere verantwoordelijk voor de productontwikkeling en het verstrekken van technisch advies. Hierbij wordt nauw samengewerkt met verschillende afdelingen binnen de organisatie, onze klanten én externe instanties.

 • Je verstrekt bouwkundig advies aan zowel collegas als klanten. Je waarborgt een juiste toepassing van onze producten, m.
 • b.t. constructie, bouwfysica en bouwtechniek.

 • Je leidt projecten op het gebied van product-, proces- en dienstontwikkeling.
 • Je verwerkt aanvragen en onderhoudt attesten en productcertificaten.
 • Je stelt productspecificaties op.
 • We zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel :

 • Minimaal een afgeronde WO opleiding (Bouwkunde) en een breed georiënteerde bouwkundige kennis;
 • Het vermogen om conceptueel én pragmatisch te denken;
 • Analytisch ingesteld en accuraat;
 • Goede communicatieve- en contactuele vaardigheden;
 • Klant- / en servicegericht.
 • Dus ben jij onlangs afgestudeerd óf heb je al een aantal jaren ervaring als bouwkundig adviseur? Ben je daarnaast nieuwsgierig van aard, proactief en geef je niet zomaar op?

  Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Aanbod

  Wij bieden jou een zelfstandige en dynamische functie voor minimaal 32 uur per week. Je komt terecht in een team van hoogopgeleide professionals met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Extern opleiden behoort tot de mogelijkheden. Samen met jouw collegas bouw je verder aan de toekomst van Unilin Insulation bv.

  Als dochteronderneming van de Unilin Groep heeft Unilin Insulation bv een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Tot onze standaard voorwaarden behoren onder andere 25 vakantiedagen, 13 Atv-dagen, een Atv-compensatieregeling en een goede pensioenregeling.

  Over Unilin Insulation

  Unilin Insulation, producent van isolerende dak- en gevelsystemen, maakt deel uit van de Belgische Unilin Groep. De in totaal 5000 medewerkers zijn verdeeld over 3 divisies : Unilin Panels, Unilin Flooring en Unilin Insulation.

  Unilin is op haar beurt onderdeel van Mohawk Industries Inc,. Op de bedrijfslocatie in Oisterwijk (180 medewerkers) bevinden zich 5 productieafdelingen, waar o.

  a. isolatieplaten, dakelementen, scharnierkappen, sip-panelen en dakkapellen worden geproduceerd.

  Meer informatie over Unilin Insulation bv vind je op of en neem een kijkje op onze productielocatie in Oisterwijk. Voor gedetailleerde informatie omtrent de functie kun je terecht bij Wolfgang Passlack ( Technical Services Manager) via 013-5231313.

  insulation

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier