Procesoperator in de voedingsmiddelenindustrie
Pro-Industry
Amsterdam, NL
6 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Deze mooie werkgever verwerkt al jaar en dag het belangrijkste voedingsmiddelenproduct ter wereld : Cacao. Zonder deze mooie fabriek zouden we niet kunnen genieten van een heerlijk stukje chocolade.

Wil jij deel uitmaken van dit prachtige proces en wil je werken in de 5 ploegendienst met een salaris tot € 3.700,-? Je zal direct op contract gaan bij deze mooie werkgever! Heb jij ervaring als procesoperator in de voedingsmiddelenindustrie en minimaal een Vapro A of vergelijkbare diploma? Solliciteer dan nu!

In deze functie verricht je verschillende werkzaamheden binnen de productie. Je voert in opdracht van de productieleider diverse werkzaamheden uit :

 • Je bedient en stelt apparatuur in.
 • Je bewaakt en stuurt de bewerkingen en processen bij.
 • Je lost eerste lijnstoringen zelfstandig op.
 • Je verricht preventief en periodiek onderhoudswerk.
 • Je houdt machines en werkomgeving schoon.
 • Je bent werkzaam in een vijfploegendienst.
 • Functieeisen

  Een afgeronde opleiding gerelateerd aan techniek of een procesoperator-opleidingen relevante werkervaring in de procesindustrie.

  Verder ben je gemotiveerd, flexibel, enthousiast en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een afwisselende functie in een vijfploegendienst. Deze werkgever kent een prettige en informele werksfeer binnen een dynamische werkomgeving.

  Voor deze functie geldt dat de salariëring in overeenstemming is met de zwaarte hiervan. Op de arbeidsvoorwaarden is de cao van de Suikerverwerkende Industrie van toepassing.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier