Stagiair(e) Administratief Medewerker/Orderverwerker in Eindhoven
Raab Karcher
Eindhoven
3 dagen geleden

Bevestig je inschrijving voor je vacaturemeldingE-mail deze vacatureJouw naamJouw e-mailadresNaam vriendE-mailadres vriend

Beeld bij de baan van Stagiair(e) Administratief Medewerker / Orderverwerker

Met onze groothandel in Eindhoven zijn wij een landelijk opererende leverancier van badkamers. Ons omvangrijke assortiment sanitair, tegels, verwarming, installatiematerialen en lichte bouwmaterialen komt van topfabrikanten van over de hele wereld.

Bij Galvano zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) Administratief Medewerker / Orderverwerker op de binnendienst.

De medewerkers op de binnendienst zijn het aanspreekpunt voor klanten, accountmanagers en andere afdelingen binnen onze groothandel.

Jij gaat deze afdeling ondersteunen door :

 • Binnenkomende telefoontjes aan te nemen en eventueel door te verbinden met de juiste persoon
 • Te ondersteunen bij het verwerken van orders

  Binnengekomen mails te filteren en ervoor zorgen dat ze bij de juiste persoon terecht komen

  Jouw werkplek

  Villeroy & Boch, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Vasco onze prachtige showroom en het enorme distributiecentrum in Eindhoven barsten uit hun voegen met het allernieuwste sanitair en andere toebehoren van de allerbeste merken.

  Sinds de oprichting (in 1917 alweer) zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende badkamergroothandel. Dit lukt ons onder andere omdat we op een duurzame manier bijdragen aan een hoger levenscomfort en een betere persoonlijke hygiëne van mensen in de Benelux.

  De 150 vrouwen en mannen die bij Galvano vanuit Eindhoven hun krachten bundelen, vormen met elkaar een hecht team. Zij worden gedreven door passie.

  De passie om maximale service te leveren. De passie om de brede kennis en uitgebreide ervaring te delen met onze partners.

  De passie om maatwerk te leveren per klant. Dit verbindt ons als collega’s.

  Dit breng je mee

  Dat je over een flinke dosis initiatief, ambitie en passie beschikt, is bij Galvano vanzelfsprekend! We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die een administratieve opleiding volgt en bij ons wilt meewerken.

  Werken op de binnendienst betekent dat je administratief goed onderlegd bent en een dienstverlenende instelling hebt. Verder kan jij goed multi-tasken, ben je klantvriendelijk en kan je goed met computers overweg.

  Dit kan je van ons verwachten

  Een enthousiast team van collega's, dat graag met elkaar samenwerkt, kennis en ervaring deelt en elkaar inspireert om de klant tot het uiterste tevreden te krijgen.

  Wij ondersteunen je door gerichte coaching en werken gezamenlijk aan jouw ontwikkeling.

  Deze vacature vraagt om jouw (re)actie

  Wil jij stage lopen bij een Top Employer en de binnendienst van Galvano versterken als Stagiair(e) Administratief Medewerker / Orderverwerker? Solliciteer dan snel!

  Galvano Groothandel B.V. is een landelijk opererende leverancier van badkamers. Ons omvangrijke assortiment sanitair, tegels, verwarming, installatiematerialen en lichte bouwmaterialen betrekken wij van topfabrikanten van over de hele wereld.

  Wij stellen het voor een groot deel uit voorraad beschikbaar aan een gevarieerde en groeiende groep afnemers in de Benelux en Duitsland, die zich op een professionele manier bezig houdt met het ontwerpen, vermarkten en bouwen van badkamers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier