Monteur Brandmeldinstallaties
Aditech
Groningen, NL
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Brandbeveiliging en brandmeldinstallaties (BMI) zijn van levensbelang. Draag jij graag bij aan de veiligheid en vind je het leuk om te werken aan noodverlichting, rookmelders en brandalarmen?

Dan is de baan van monteur brandmeldinstallaties een mooie kans.

Als monteur brandmeldinstallaties (BMI) installeer je nieuwe brandmeldsystemen, test je bestaande systemen en verricht je periodiek preventief onderhoud.

Je kent de regels voor brandmeldsystemen, werkt met zowel optische als akoestische systemen en je hebt ervaring met koppelingen naar de meldkamer en brandweercentrales.

Want brandmeldinstallaties sturen uiteraard ontruimingsalarmsystemen, liften of blusinstallaties aan. Alles voor een zorgeloze werking van de BMI.

Je werkt voornamelijk in de utiliteit.

Wij zijn Aditech. Al ruim 27 jaar bezig om technische vakmensen, zoals monteurs brandmeldinstallaties, bij mooie installatiebedrijven of op technische banen te plaatsen.

Werk in vast dienstverband in het Aditech-team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier