Tijdelijk Administratief Medewerker
Dag1
Amsterdam, Noord-Holland
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Dag1 van je nieuwe functie

Ben je representatief, administratief onderlegd en draai jij je hand niet om voor het inscannen van documenten? Solliciteer snel, je startdatum kan morgen al zijn!

 • Dag 2, 3, 4
 • Als Tijdelijk Administratief Medewerker ga je aan de slag in het facilitaire team. Er zijn in de komende anderhalve maand een hoop documenten die in gescand mogen worden en dat ga jij doen! Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het correct archiveren van de documenten.

  Ongetwijfeld zijn er nog meer klusjes die jij kan oppakken, jouw toekomstige collega’s wachten met smart op jouw hulp!

  Waar sta je vandaag?

  Als Tijdelijk Administratief Medewerker is het met name belangrijk dat je gestructureerd kan werken en de documentatie accuraat kan verwerken.

  Je bent goed met computersystemen en het is daarnaast natuurlijk ook fijn als je representatief en communicatief vaardig bent.

  Wat praktische zaken :

 • Je bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar;
 • Je bent per direct beschikbaar;
 • Je woont in een straal van 30 km van Amsterdam.
 • Wat krijg je morgen?

  In deze tijdelijke functie zal je op uitzendbasis werken voor een periode van ongeveer 1.5 maand. Natuurlijk kan dit wat langer of korter zijn, afhankelijk van hoe snel jij werkt en hoeveel werk erbij komt!

  Jouw salaris zal tussen de €2400,- en €2600,- per maand zijn, op basis van 36 uur.

  Waar ben je overmorgen?

  Onze opdrachtgever beheert sociale-huurwoningen en verhuurt andere ruimtes, zoals vrije-sector huurwoningen, winkels, bedrijfsruimten, garages en parkeerplaatsen en plekken in studentenhuizen en woongroepen.

  De afdeling waar je komt te werken bestaat uit 11 medewerkers; facilitair specialisten, uitvoerend facilitaire medewerkers en een teamleider.

  De sfeer is informeel, er wordt hard gewerkt en veel gelachen. Je komt terecht in een hecht team waar de collega’s elkaar met respect behandelen en waar collegialiteit de boventoon voert.

  En nu?

  Solliciteer snel, jouw Dag1 kan morgen al beginnen! Stuur voor 17-09-2020 je CV naar lyli.hartman dag1.nl.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier