Horeca vacature bij Gebr. de Nobel in Leiden (parttime) (Parttime)
Sjiek. Horeca- & eventpersoneel
Leiden, NL
4 dagen geleden

Gebr. de Nobel is hét muziekpodium van Leiden. De locatie heeft meerdere zalen waar de optredens en feesten worden georganiseerd.

Alle ruimtes zijn voorzien van vaste barren met een logische indeling zodat wij met het horeca team maximaal kunnen shine.

Ben jij de barman / barvrouw die onmisbaar is tijdens deze super gezellige avonden?

Taken

De horeca vacature Leiden in het kort

Functie : barman / barvrouw (barwerkzaamheden)

Locatie : Gebr. de Nobel, centrum leiden (altijd een feestje)

Werktijden : 23.00-06.00 uur

Wat zijn de werkzaamheden tijdens deze feestavonden?

Bij deze horeca vacature in Leiden ben je echt onderdeel van de feestavond. Zonder jou immers geen drankjes! Jij zorgt samen met het horeca team voor de glimlach achter de bar, je bent onderdeel van de goede sfeer en je zorgt er natuurlijk voor dat de gasten snel hun drankjes hebben.

Een mooiere horeca bijbaan is er niet! Hoewel het hard werken kan zijn, ben je maximaal aan het genieten tijdens deze nachtelijke uurtjes achter de bar.

Over Gebr. de Nobel in Leiden

De grote zaal heeft twee balkons en er kunnen maximaal 750 personen in worden ontvangen. In de kleine zaal kunnen tot 200 mensen tegelijkertijd genieten van een feestje.

Beide zalen kunnen los van elkaar worden gebruikt, of juist tegelijk. Wanneer beide zalen beschikbaar zijn voor hetzelfde feest geldt er een maximale capaciteit van 950 personen.

De foyer is een stuk kleiner met een capaciteit van maximaal 100 gasten, daar zijn dan ook de intiemere concerten, vaal op een zondag.

Reden

Word jij helemaal enthousiast van deze horeca vacature centrum Leiden?

Dat snappen we! Biertjes tappen, wijntjes en lekkere mixjes inschenken met fijne deuntjes op de achtergrond is de ideale horeca bijbaan!

Natuurlijk zijn er wel een aantal skills belangrijk om te hebben. En dat hoeft niet eens de horeca ervaring te zijn, want als je heel graag wilt leren dan krijg je hier zeker de kans om van de bar jouw domein te maken.

Onderstaande vaardigheden heb jij in de tas :

 • bent makkelijk in het maken van contact (met collega’s en gasten);
 • hebt oog voor de mensen om je heen;
 • Je houdt wel van een goed feestje;
 • bent altijd bereid om te helpen;
 • bent een echte teamplayer.
 • Wat verdient deze horeca bijbaan in Leiden?

 • Het mooie is dat je zelf bepaalt wat jouw uurloon is. Klinkt dat vreemd? Dat kan, maar dan moet je er maar gewoon aan wennen ;
 • Want hoe meer uur je in de maand werkt, hoe hoger jouw uurloon is. Dat kan oplopen tot bijna € 15,00 per gewerkt uur! Kijk, dan is zo'n horeca vacature nog interressanter.
 • Een paar avonden werken achter de bar, zodat je daarna kunt genieten voor de bar!

  Schrijf je nu in en word onderdeel van team Sjiek.

  Vereisten

  Over Sjiek. horeca uitzendbureau

  In oktober 2020, tijdens de immense impact van het coronavirus, is Sjiek. gestart. Weliswaar met 20 jaar ervaring in de tas (kleinigheidje), maar niet direct in de meest vruchtbare periode voor de horeca en evenementenbranche.

  Juist wel het moment waarop je jezelf in de spiegel aankijkt en beseft dat je alleen dat moet doen daar waar je hart echt ligt.

  Daag jezelf uit, altijd. We nemen je mee in de wereld vol feestjes, vergaderingen en festivals. Een wereld met de leukst studenten bijbaan en een wereld waarin we werken als team en met elkaar beide kanten van de bar eigen maken.

  We zijn nieuwsgierig. We blijven ontdekken.

  En dat doen we graag samen met jou.

  Contact

  Heb je vragen over de vacature studenten bijbaan in Leiden? Neem dan gerust contact met ons op :

  Mail : contact sjiekpersoneel.nl

  Telefoon : 06-57812762

  Volg jij Sjiek. al op Instagram, Linkedin en Facebook ?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier