Hoofd Verpleegkundige Opleidingen
ZorgvisieBanen
Noord Holland, NL
2 dagen geleden

Ben jij ervaren op het gebied van verandermanagement en in staat om samen met jouw team de nodige veranderingen voor jouw afdeling te bewerkstelligen?

Wij zijn op zoek naar een inspirerende, ervaren en verbindend hoofd verpleegkundige opleidingen voor het Leerhuis OLVG.

Het Leerhuis is recent nieuw ingericht om de organisatie op alle niveau's beter te bedienen. De teams op beide locaties bestaan uit autonome professionals (adviseurs, docenten en trainers), die in staat zijn een hoge mate van verantwoordelijkheid te dragen.

Het nieuwe hoofd zal de reeds in gang gezette verandering verder doorvoeren. Het betreft een uitdagende opdracht die vraagt om inspiratie en visie ten aanzien van opleidingsthema's, durf en daadkracht door het creëren van randvoorwaarden voor functionele verbinding met de lijn op alle echelons en coaching, teambuilding en ontwikkeling gericht op de medewerkers binnen het Leerhuis.

Je bent als hoofd opleidingen verantwoordelijk voor het initieel en post initieel onderwijs en daarnaast op de continue professionele ontwikkeling van de zorgprofessional.

De primaire doelgroep waarvoor gewerkt wordt betreft de verpleegkundige beroepsgroep en de medisch ondersteunende disciplines (OK, Anesthesie, Radiologie).

Je werkt nauw samen met het verpleegkundig stafconvent en de diverse afdelingen binnen OLVG.

Je adviseert over en ontwikkelt strategisch en tactisch beleid binnen het vakgebied. Je onderhoudt een in- en extern netwerk op het eigen vakgebied voor kennisuitwisseling en je geeft daarnaast leiding aan het team adviseurs en opleiders.

Je levert een bijdrage aan de begroting en jaarplan voor de dienst en beheert middels managementinformatie de eigen begroting.

Je bent onderdeel van het managementteam van het Leerhuis en rapporteert direct aan de decaan en manager van het Leerhuis.

Kortom een uitdagende en zelfstandig functie binnen een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng.

Het Leerhuis is hét kenniscentrum in leren, opleiden en ontwikkelen van zorgprofessionals binnen OLVG. Het Leerhuis bestaat uit diverse teams, die zich bezighouden met medische opleidingen, verpleegkundige opleidingen, medisch ondersteunende opleidingen, organisatietrainingen, stagebegeleiding, wetenschap en innovatie.

We bevorderen met elkaar een klimaat van een leven lang leren voor iedereen bij OLVG. Alle opleidingen binnen OLVG voor medisch specialisten, verpleegkundigen en medisch ondersteunende beroepen worden vanuit het Leerhuis gecoördineerd, opgezet en ondersteund.

Tevens beschikt het Leerhuis over een wetenschapsbureau voor de advisering over en ondersteuning van patiëntgebonden onderzoek.

Tot slot worden - in samenwerking met de dienst HRM - programma's ontwikkeld die alle professionals ondersteunen op het vlak van leiderschap en professionele ontwikkeling.

OLVG heeft meerdere locaties. Werken bij OLVG kan dan ook 'werken op meerdere locaties' betekenen. We kennen twee hoofdlocaties te weten Oost aan het Oosterpark en West aan de Jan Tooropstraat.

Jouw werkzaamheden zullen plaatsvinden op beide locaties.

 • Je hebt een relevante HBO en / of academische opleiding aangevuld met meerdere jaren leidinggevende ervaring;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het leiden van (complexe) veranderingsprocessen en cultuurveranderingen;
 • Je bent communicatief zeer vaardig, in woord en geschrift. Verbindend, maar ook overtuigend als het nodig is en je beschikt over mediation vaardigheden die bijdragen aan het de-
 • escaleren van potentiele conflicten;
 • Je hebt kennis en ervaring binnen het vakgebied;
 • Je bent in staat de samenwerking binnen en tussen de verschillende onderdelen van het leerhuis positief te ontwikkelen en vervult hierin een voorbeeldfunctie;
 • Je bent integer, overtuigend, initiatiefrijk en communicatief vaardig. Je toont doorzettingsvermogen en gebruikt je tact om de samenwerking te bevorderen.
 • Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar jij jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en in kunt zetten om samen -

  direct of indirect - onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

  Het betreft een functie voor in eerste instantie de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid en vacatureruimte, volgt een contract voor onbepaalde tijd.

  De CAO ziekenhuizen is van toepassing. Afhankelijk van je ervaring en opleiding word je ingeschaald in FWG-schaal 65, minimaal € 3.

  490,- en maximaal €5.257,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week).

  Naast uitstekende waaronder een goede reiskostenregeling conform de CAO Ziekenhuizen, een eindejaarsuitkering van ruim 8%, een persoonlijk levensfasebudget en vakantiegeld van ruim 8% hebben wij je ook interessante extra's te bieden : een fietsbudgetregeling, kortingen op verzekeringen, korting bij diverse lokale ondernemers en nog veel meer.

  Wil je een van jouw arbeidsvoorwaarden inruilen voor een arbeidsvoorwaarde die beter past bij jouw eigen situatie? Dat kun je regelen via het OLVG Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

  Voor meer informatie neem contact op met Sabine Verdonkschot, manager Leerhuis via het telefoonnummer .

  Heb je interesse? Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor maandag 18 november 2019 via de sollicitatiebutton.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier