Magazijnbeheerder
Randstad
Rotterdam, NL
54 minuuten geleden
source : Joblift

Voor een productiebedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een magazijnbeheerder voor het technische magazijn.De technische magazijnbeheerder verwerkt binnenkomende pakketten.

Hij / zij brengt de onderdelen die geleverd zijn naar de juiste persoon af of legt de geleverde onderdelen op de juiste plek in het magazijn.

Ook zorg je ervoor dat het magazijn schoon en up-to-date is. Daarnaast hou je de voorraad van de technische materialen bij , door de binnengekomen materialen bij te boeken en de weggehaalde onderdelen af te boeken.

Ook controleer je de grijpvoorraden en bestelt deze tijdig bij . Je controleert regelmatig of de administratieve voorraad klopt met de actuele voorraad.

Waar nodig moet de voorraad gecorrigeerd worden en moet je achterhalen waar het verschil door gekomen is.Ook houd je de lopende bestellingen in de gaten en bel je de leverancier wanneer er niet op tijd geleverd wordtHeb je technische affiniteit, heb je relevante ervaring in een technisch magazijn en bij voorkeur een afgeronde logistieke opleiding, ben je servicegericht, ben je in het bezit van een heftruckcertificaat, heb je administratieve ervaring, kennis van SAP en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier