Klantmanager Werk
ZorgvisieBanen
Alkmaar, NL
3 dagen geleden

Het sociaal domein verdient betrokken professionals. Ben jij professioneel en gedreven? En geloof jij in het delen van kennis met collega’s en opdrachtgevers?

Ben jij op zoek naar een vast dienstverband, dynamische opdrachten bij verschillende opdrachtgevers, betrokkenheid, uitbreiding van je kennis door middel van vakopleidingen en personal coaching?

Kom dan in dienst als Klantmanager Werk bij SCIOPENG.

Als Klantmanager Werk begeleidt en motiveer je uitkeringsgerechtigden in hun traject richting (arbeids)participatie. Je beoordeelt per uitkeringsgerechtigde wat de afstand tot de arbeidsmarkt is.

Daarnaast onderhoud je contact met diverse instellingen en verricht je cliëntgerichte acquisitie. Je verzorgt diverse trainingen gericht op terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Werken bij SCIOPENG betekent werken in een dynamisch en snelgroeiende onderneming met ambitieuze mensen. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

In totaal hebben wij meer dan 300 specialisten in (voornamelijk) vaste dienst, die al jaren werkzaam zijn op het brede terrein van Schulddienstverlening, Participatie & Inkomen, Wmo & Jeugd en (para)medische advisering.

Als specialist bij SCIOPENG word je landelijk ingezet op projecten bij gemeentelijke diensten, kredietbanken, instellingen en bedrijven.

Naast de uitstekende kennis van het vakgebied en de hoge mate van productiviteit, is het vooral de coachende kracht van onze specialisten die hen uniek maakt.

Wij zijn op zoek naar daadkrachtige Klantmanagers Werk met aantoonbare ervaring binnen gemeenten en minimaal een afgeronde hbo opleiding.

Beschik je tevens over goede communicatieve vaardigheden, de juiste detacheringsmentaliteit en ben je in het bezit van een rijbewijs?

Neem dan contact op met SCIOPENG.

 • Goede salariëring en secundaire voorwaarden;
 • Vast dienstverband;
 • Bonusregeling;
 • Opleidingen en trainingen;
 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier