ANIOS Neurologie, tijdelijk voor 1 jaar | 38 uur p/w | Nieuwegein | Utrecht
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Ben jij basisarts en zoek je een interessante werkplek binnen een neurologische afdeling? Voor de maatschap Neurologie van het St.

Antonius Ziekenhuis zoeken wij per 1 november 2019 een enthousiaste ANIOS die gedurende een jaar ons team wil komen versterken.

Informatie

Als ANIOS Neurologie ben je inzetbaar op onze locaties in Nieuwegein en Utrecht (Leidsche Rijn). Je gaat je bezig houden met zowel klinische, consultatieve als poliklinische werkzaamheden.

Al je taken voer je uit onder supervisie van de neurologen. Er is gestructureerd theoretisch onderwijs en bedside teaching.

In het St. Antonius worden ook de nacht- en weekenddiensten door de A(N)IOS ingevuld.

Arbeidsvoorwaarden :

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Ziekenhuizen. Salariëring vindt plaats volgens FWG 65 , maximaal € 5.257,- per maand op basis van een 38-

urige werkweek. Wij bieden naast een uitdagende werkomgeving, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, individuele loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden.

Functie eisen :
 • Artsendiploma
 • Artsendiploma
 • Interesse in het vakgebied en bereidheid te participeren in onderwijs en samenwerking met alle geledingen werkzaam binnen de afdeling Neurologie
 • Bij interesse in deze vacature :

  Voor meer informatie over deze uitdagende ANIOS functie kun je contact opnemen met :

  dr. Mark Huisman, neuroloog, coördinator ANIOS, of dr. Marjon van der Meulen, neuroloog, opleider,

  Telefoon 088-3203923.

  Heb je interesse in deze ANIOS-functie binnen de maatschap Neurologie, dan ontvangen wij je sollicitatie voorzien van je CV graag z.

  s.m. via de solliciteerbutton hieronder.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier