Technical Engineer (Windows, VM Ware & Citrix)
Place-ICT
Deventer, NL
13 uur geleden

Wij zijn op zoek naar een Technical Engineer (Windows, VM Ware & Citrix) voor inrichting & support van ICT oplossingen bij onze clienten.

Voor de Technical Engineer met ervaring met o.a. Windows, VM Ware & Citrix vragen we :

 • een selfmade IT engineer die weet van aanpakken;
 • een cliëntgerichte instelling;
 • met kennis van techniek in apparatuur en programmatuur zoals Windows, VM Ware & Citrix etc.;
 • kan bogen op uitgebreide ervaring in dit vakgebied en problemen als een uitdaging beoordeelt;
 • bij voorkeur woonachtig is in regio Deventer - Apeldoorn - Zutphen.
 • Onze relatie biedt sedert 1989 haar relaties een uitgebreid portfolio aan producten en diensten die gebruikers in staat stelt op actuele wijze automatisering in de breedste zin van het woord in te kunnen zetten in de onderneming en / of organisatie.

  Het pakket omvat levering en installatie van computersystemen, randapparatuur, werkstations en applicatiesoftware zoals bijv.

  Accountview voor administratieve / logistieke toepassingen, een specifiek pakket voor documentmanagement en electronische archivering.

  Door de geboden kwaliteit van de dienstverlening is onze relatie voortdurend in beweging o.a. door toename van het cliëntenbestand.

  Wat heeft onze relatie de juiste kandidaat te bieden? Nou, nogal wat, want je komt in een perfecte werkomgeving waar sfeer en collegialiteit belangrijke factoren zijn.

  Als je het naar je zin hebt, functioneer je namelijk beter en daar is iedereen en dus ook de cliënten bij gebaat. Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een bedrijfsauto vormen de basis om voor onze relatie op prettige wijze actief te kunnen zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier