Pedagogisch Medewerker KDV Boerenbende
Partou
Puiflijk, NL
1 dag geleden

Over de locatie

Plezier maken, dat staat bij ons centraal. Binnen in onze huiselijke en warme ruimte doen we dat door net als een gezin samen te eten.

De babys kunnen op hun eigen tempo de wereld ontdekken op hun rustige plekje. De peuters vermaken zich in de knusse speelhoeken in de groepsruimte.

Help jij ze een handje met knutselen? Buiten zijn we minstens net zoveel te vinden als binnen. Onze ruime tuin is half overdekt, dus een paar druppels kunnen geen kwaad.

Lekker zelfs! De babys dommelen rustig weg in hun buitenbedjes en de peuters klimmen op het klimrek. Kijk! Iemand heeft zandtaartjes gemaakt in de zandbak. Niet opeten natuurlijk!

Twee keer per maand vinden er bewegingslessen plaats voor de peuters. Doe jij mij? We hebben 3 verticale groepen op locatie.

Kom jij ons leuke team versterken?

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier