Stage VPB
Meijburg & Co
Arnhem, NL
6 dagen geleden

Wil jij de regie over jouw fiscale compliance carrière in eigen hand houden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van onze VPB compliance praktijk zijn wij op zoek naar getalenteerde stagiairs.

Als stagiaire bij Meijburg & Co ben je samen met je ervaren collega’s verantwoordelijk voor de aangiftes van (inter)nationale cliënten.

Tijdens deze stage krijg je de kans om de vennootschapsbelasting compliance praktijk over de gehele breedte te leren kennen.

Wij nemen de stage serieus en vinden het daarom belangrijk dat je snel verantwoordelijkheid krijgt. Hierbij kan je denken aan het zelfstandig opstellen en voorbereiden van complexe aangiftes, het voorbereiden van aangifte gerelateerde adviezen en memo’s en het voorbereiden óf zelf deelnemen aan klantmeetings.

Binnen onze compliance praktijk ben je ook verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen en voorbereiden van complexe IB aangiftes.

Daarnaast heb je als stagiair ook een actieve rol tijdens het vaktechnisch overleg. Het is daarom belangrijk dat je op de hoogte bent van de actuele fiscale ontwikkelingen.

Tijdens jouw stage bij Meijburg & Co word je gekoppeld aan een ervaren collega, die ook fungeert als jouw eerste aanspreekpunt.

Deze collega zorgt er onder andere voor dat je je snel thuis voelt binnen de afdeling. Je kunt bij iedereen met je vragen terecht, want vanaf het eerste moment ben je onderdeel van het team.

De Meijburger’ is geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatie Wat we wél allemaal gemeen hebben is, ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor de fiscaliteit.

Om een stage bij Meijburg & Co te lopen, ben je derde- of vierdejaars student hbo Fiscaal recht en economie of Finance, Tax and Advice.

Voor een stage vragen wij een beschikbaarheid van 3 tot 5 dagen per week, afhankelijk van jouw studierooster. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je op persoonlijk gebied ontwikkeld hebt, bijvoorbeeld door commissie- of bestuurswerk, buitenland- of stage-ervaring, het voeren van een eigen onderneming, het beoefenen van topsport of het doen van vrijwilligerswerk.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een mooie kans om Meijburg & Co te leren kennen als toekomstige werkgever
 • Uitstekende begeleiding van dé beste fiscale professionals
 • Eigen regie over de voortgang van jouw eigen fiscale carrière
 • Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden :

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier