Orderpicker/Bijrijder Drankengroothandel i.c.m opleiding C
Teamflex Personeelsdiensten
Den Haag, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Den Haag gespecialiseerd in drankdistributie zijn wij op zoek naar bijrijders / orderpickers die ervan genieten om onderweg te zijn maar ook graag afwisselend werk hebben en het niet erg vinden om ook werkzaamheden in de loods te verrichtten.

Zo is geen dag hetzelfde, die afwisseling maakt je dag juist zo leuk en uitdagend!

Je dag begint afhankelijk van de drukte tussen 05.00 en 07.00 uur. Jij bent verantwoordelijk voor het juist laden van de bakwagens, bezorgen van drank met je collega chauffeur bij voornamelijk strandtentjes, cafés en anders horecagelegenheden en ondersteunt waar nodig in de loods.

Samen met de chauffeur zorg jij ervoor dat de klanten naar tevredenheid bediend worden en de bestelde goederen afgeleverd krijgen.

In deze functie krijg jij de mogelijkheid om door te groeien als chauffeur en je groot rijbewijs via Teamflex te behalen.

Regelmatig zorgt de opdrachtgever voor leuke uitjes en borrels en werk jij samen met een hecht team aan het succes van jezelf en de opdrachtgever.

Organisatie

De opdrachtgever is gespecialiseerd in drankdistributie en met een nieuw, indrukwekkend pand gevestigd in Den Haag. Het is een klein familiebedrijf met een no nonsense mentaliteit waar ze veel waarde hechten aan hun medewerkers.

Zo wordt hun waardering geuit in bijvoorbeeld het verzorgen van etentjes, organiseren van uitjes en bedrijfsborrels. De opdrachtgever is op zoek naar blijvertjes die de kans krijgen om zich te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf.

In deze functie neem jij mee :

 • enthousiasme
 • fysieke conditie
 • sterke persoonlijkheid
 • no nonsens mentaliteit
 • goed in samenwerken
 • Wat hebben wij jou te bieden

 • een uitdagende werkomgeving;
 • tijdige salaris betaling;
 • training en scholing;
 • korte lijnen;
 • afspraak is afspraak.
 • Teamflex is dé opleider en detacheerder in transport, logistiek, bouw en techniek. Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-

  uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities d.m.v aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing.

  Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan.

  Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers. Den Haag

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier