Assistent Filiaalmanager
Nelson
Hilversum
5 dagen geleden

Hoe jouw dag er uit gaat zien

Als Assistent Filiaalmanagerben je, onder leiding van de Filiaalmanager, verantwoordelijk voor het succesvan jouw winkel.

Uiteraard ben je de gastheer / -vrouw in onze winkel en heteerste contact met de klant. Je zorgt voor een prettige sfeer in de winkel envoorziet onze klanten van het beste advies binnen onze brede gezinscollectievan bekende topmerken.

Jij bent met jouw team verantwoordelijk voor eenoptimale presentatie van onze collectie en je zorgt dat de winkel er altijdnetjes, schoon en opgeruimd uit ziet.

Je bepaalt, onder leidingvan de Filiaalmanager en Regiomanager, de grote lijnen voor jouw filiaal doorconcreet te maken wat je wilt bereiken en hoe je dit wilt bereiken en weet ditdoor te vertalen naar concrete acties voor jouw teamleden.

Je bent voortdurendbezig met het doorontwikkelen van jouw teamleden en bespreekt regelmatig devoortgang door middel van het geven van feedback.

Jouwplezier in het werk straalt uit naar onze klanten en jouw team. Je staat voorservice en klantvriendelijkheid, structuur, focus, hebt passie voor mode enschoenen en je bent flexibel.

Aanvullendeeisen :

 • Je hebt MBO werk en denkniveau
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de mode / detailhandel
 • Je bent commercieel ingesteld
 • Leidinggevende capaciteiten
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent representatief
 • Ben je benieuwd hoe een dag in een Nelson winkel er uit ziet? We laten het je zien in deze video!

  Wat we van jou verwachten

  Hands-on mentaliteit

  Passie voor schoenen en mode

  Teamplayer

  Wat je van ons kan verwachten

  Afwisselend & uitdagend werk

  Marktconform salaris

  Ontwikkelingsmogelijkheden

  Personeelskorting

  Prettige sfeer & collega's

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier