Tweedegraads docent wiskunde gezocht voor leerlingen vmbo!
derec
Lisse,NL
1 minuut geleden

Tweedegraads docent wiskunde gezocht voor leerlingen vmbo!

Lisse

Weet jij de vmbo-leerlingen van deze school echt warm te maken voor het vak wiskunde en neem jij daarbij graag de tijd om de complexe lesstof uit te leggen?

Voor een school in regio Lisse zoeken wij een tweedegraads docent wiskunde die per direct kan starten. Als er iemand de leerlingen enthousiast kan maken voor het vak wiskunde, dan ben jij het wel!

Organisatie

Het onderwijs op deze school richt zich op duurzaamheid, voedsel en natuur. De groene wereld staat hier echt centraal. De leerlingen hier krijgen naast de basisvakken zoals Nederlands en wiskunde, ook vooral onderwijs aangeboden wat zich richt op praktijkvakken.

Voorbeelden van deze praktijkvakken zijn het vak plant, paardenverzorging en dierenverzorging. Op deze manier krijgen de leerlingen een goed beeld van de arbeidsmarkt en worden zo goed klaargestoomd voor hun vervolgopleiding.

Functie

Als tweedegraads docent wiskunde ga je aan de slag met de leerlingen van het vmbo. Dit zullen de leerlingen van alle jaarlagen zijn.

Je bent als docent op deze school dan ook flexibel en goed in staat om de lesstof aan te passen aan de verschillende niveaus.

Zowel het verschil in niveaus van de verschillende jaarlagen, als het niveau verschil binnen de klas. Jij biedt de leerlingen echt de mogelijkheid om de lesstof goed onder de knie te krijgen en misschien zelf wel stiekem het vak nog leuk te vinden ook!

Functie-eisen

 • Je bent tweedegraads bevoegd voor wiskunde;
 • je bent per direct beschikbaar;
 • je bent voor 1,0 fte beschikbaar;
 • je hebt affiniteit met de leerlingen van het vmbo;
 • ervaring met de leerlingen van het vmbo is een pre.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

  Wij bieden jou :

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Doorbetaling van schoolvakanties;
 • Ondersteuning van ervaren coaches;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestand Wijzig Upload je foto GIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestand Wijzig E-mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier