Composietwerker omgeving Heerenveen
FTM Werving & Advies
Heerenveen, Friesland
6 dagen geleden

Woon je in de regio Heerenveen en lijkt het jou leuk om in de meest innoverende en innovatieve industrie van Nederland te werken?

Wellicht is een baan als kunststofbewerker dan iets voor jou. Kunststoffen / composieten zijn namelijk WOW!

De meest uiteenlopende projecten worden van composiet gemaakt. Voor de entertainment industrie, de jachtbouw tot infra, gvk en de bouw.

Denk aan luxe jachten, bruggen, gevelelementen, pijpleidingen en kunstobjecten. In tegenstelling tot betonbouw zijn de mogelijkheden met composiet nagenoeg oneindig.

Als kunststofbewerker kun je worden ingezet op één van de vele disciplines, afhankelijk van je kennis- en ervaringsniveau.

FTM Werving & Advies is hét bemiddelingsbureau in Nederland voor vacatures in de composietenbranche. In de omgeving Heerenveen zoeken wij ervaren kunststofbewerkers en kandidaten die het vak willen leren.

Ben je per direct beschikbaar of wellicht nog werkzaam maar vind je het tijd voor iets nieuws? Wij komen graag in contact met je.

Mail ons je cv of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over werken in de composietenindustrie.

Het betreft een functie voor lange tijd met voor de juiste kandidaat ook uitzicht op een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier