Arts-onderzoeker hiv vaccinatie studie
VU medisch centrum
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen

Als Arts-onderzoeker verricht je een fase 1 klinische studie naar de veiligheid en effectiviteit van een vaccin gericht tegen HIV en bied je daarnaast ondersteuning op andere klinische HIV studies.

De werkzaamheden bestaan uit het verrichten van studiehandelingen, het coördineren van de studie en het includeren van vrijwilligers.

Naast het uitvoeren van deze studies biedt je ook ondersteuning op een cohortstudie naar COVID-19.

Wij bieden een uitdagende baan onder goede begeleiding.

Wat we van je verwachten

Wij zijn op zoek naar een zeer gemotiveerde kandidaat met een artsendiploma. Je bent flexibel, betrouwbaar, accuraat, spreekt Nederlands en Engels en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je hebt het vermogen om zowel samen als zelfstandig te werken en bent niet gebonden aan kantoortijden.

Waar ga je werken

De groep van Rogier Sanders (afdeling experimentele virologie) van het Amsterdam UMC, locatie AMC, heeft een kandidaat hiv-vaccin ontwikkeld dat gebaseerd is op het envelop eiwit van het virus.

Eerdere studies toonden aan dat het vaccin effectief is in het opwekken van een hiv specifieke (antistof) respons in diermodellen.

De fase 1 studies die we verrichten onderzoeken de veiligheid en effectiviteit van twee typen vaccins in gezonde vrijwilligers.

Dit deel van het onderzoek gebeurt in samenwerking met de afdeling infectieziekten in het AMC (directe begeleider Godelieve de Bree).

De afdeling infectieziekten heeft een grote hiv poli en uitgebreide ervaring in het doen van klinisch hiv onderzoek.

Meer weten over werken bij AMR? kijk op onze website :

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris bedraagt maximaal €4615,- bruto per maand op basis van 36 uur (conform schaal 10 CAO UMC).
 • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Wij bieden een contract voor 1 jaar.
 • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft Amsterdam UMC, locatie AMC ook voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
 • Pensioen wordt opgebouwd bij BeFrank.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier