Kom jij ons team ondersteunen als helpende?
Lelie zorggroep
Krimpen aan den IJssel, Netherlands
1 dag geleden

Hier ga je werken

In Krimpen aan den IJssel staat ons verpleeghuis Tiendhove, onderdeel van Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn. Tiendhove heeft 8 woongroepen waar cliënten wonen met verschillende vormen van dementie.

Elke woongroep bestaat uit 6 cliënten. Er is 1 groep voor cliënten met een somatische / lichamelijke zorgvraag. Iedere groep heeft een eigen huiskamer.

Klik voor meer informatie.

Dit is wat je gaat doen

Als helpende lever je ondersteuning van de dagelijkse zorg bij cliënten op verschillende afdelingen binnen Tiendhove. Hierbij kun je denken aan : ondersteuning bij het wassen en aankleden, opmaken van het bed en het ondersteunen bij maaltijden en activiteiten.

Daarbij maak je gebruik van de afspraken in het multidisciplinair overeengekomen zorgplan en rapporteer je in het elektronisch cliënten dossier.

Het doel is om de cliënten een zo aangenaam en aangepast mogelijke woon- en zorgomgeving te bieden.

Dit verwachten wij van jou

Ben jij :

 • Iemand met een diploma Helpende Zorg en Welzijn?
 • Iemand die affiniteit en werkervaring heeft met de doelgroep PG?
 • Flexibel inzetbaar in de week en ook de weekenden?
 • Ondernemend en toon je eigen initiatief?
 • Iemand die ook nachtdiensten wil draaien?
 • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken?Dan maken we graag kennis met jou!Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent of respecteert de christelijke identiteit van onze organisatie.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier