Junior HR Business Partner
Group Organisation
Capelle, PAYS-BAS
5 dagen geleden

Functie

Head)Office functies - HR

Functietitel

Junior HR Business Partner

Functieomschrijving

Heb jij recent jouw Bachelor diploma in de richting van HRM behaald en ben jij opzoek naar een eerste stap in jouw HR carrière?

Een functie waarbij je binnen een internationaal bedrijf opereert en hét aanspreekpunt bent van onze HR afdeling? Wil jij graag projecten uitvoeren binnen de Europese HR tak?

Ga jij graag deze uitdaging aan? Lees dan snel verder, want Center Parcs is opzoek naar een :

Junior HR Business Partner

Als Junior HR Business Partner adviseer en ondersteun je onze managers en medewerkers. Je draagt zorg voor de personeelsadministratie van ons hoofdkantoor in Capelle en ons Shared Service Center op ons park de Kempervenen.

Je bent het eerste aanspreekpunt over wet- en regelgeving en interne personeelsvraagstukken. Daarnaast zorg je voor de dagelijkse operationele begeleiding van een hbo-stagiaire, coördineer je de jaarlijkse beoordelingsronde en adviseer en ondersteun je je leidinggevende bij de uitvoering van het introductieprogramma voor nieuwe medewerkers.

Ook ondersteun je voor de helft van de tijd de Chief Human Resources Officer van Center Parcs Europe bij lopende zaken en diverse (internationale) projecten.

In jouw rol heb je een uitvoerende en monitorende rol met betrekking tot de regelingen in het handboek HR en de personeelsgids.

Je doet voorstellen tot aanpassingen hierin als gevolg van wijzigende wetgeving en wijzigingen in intern beleid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de functieomschrijvingen en -wegingen conform het binnen Center Parcs geldende functieclassificatie systeem.

Natuurlijk vertegenwoordig je niet alleen onze HR afdeling : ons team bestaat uit twee HR Business Partners en één stagiaire.

Het betreft een echte allround functie waar jij je bezig houdt met uiteenlopende onderwerpen, je bent werkzaam op ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel.

Aantal uur per week

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier