Cateringmedewerker C - Provinciehuis Noord-Brabant
Veermat
Den Bosch
6 dagen geleden

Jouw werkdag

Goedemorgen!’ Met een fris humeur begin je jouw werkdag. Even bijkletsen met collega’s en dan ben je klaar om aan de slag te gaan.

Je maakt het restaurant 100% klaar voor een van de belangrijkste momenten van de dag : de lunch. Je helpt bij het voorbereiden van alle smoothies, salades, zoete snacks en sandwiches.

Dan is het lunchtijd! Je ziet zakenmannen die uitgebreid willen lunchen, een groepje stagiaires die snel een broodje willen happen en allerlei andere collega’s die gewoon gezellig willen lunchen.

Jij ontvangt de gasten met jouw open, enthousiaste en geïnteresseerde persoonlijkheid. En nog leuker, de gasten kennen jou inmiddels ook.

Tussendoor help je nog even met kassa draaien. Of met het bereiden van een cappuccino met een fraai hartje.

Na de lunch is het opruimen, voorbereiden voor morgen en nog wat (vergaderende) mensen blij maken met een bakje koffie, tussendoortje of borrel.

Ze zijn enorm tevreden met je vriendelijke service, je hebt een paar dikke complimenten gekregen. Held! De gasten zijn blij, jij dus ook!

Meer over bedrijfshoreca

Jouw ingrediënten

 • Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
 • Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je. Hard rennen zie je als een voordeel; scheelt je weer een avondje sporten!
 • Jij zet altijd net dat extra stapje. Vooral wat service en gastvrijheid betreft.
 • Vaste gasten, vast team en vaste werk- / kantoortijden; werken in de bedrijfshoreca is helemaal jouw ding.
 • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
 • Jouw pakket

  Een salaris conform de horeca of contractcatering cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.

  b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p / w).Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald.

  Lekker!Een pensioenregeling : Pensioenfonds Horeca&Catering.Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.

  Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier