Persoonlijk begeleider MVG
Sheerenloo
Julianadorp, Netherlands
3 dagen geleden
 • Persoonlijk begeleider MVG
 • Persoonlijk begeleider MVG

  3367)

  Je kunt op deze functie

  reageren tot 31-12-2019

 • Julianadorp
 • Maximaal 36 uur
 • 1898 tot 2807 euro
 • Voor cliënten met een intensieve begeleidingsvraag en complex gedrag

  Kan jij mij helpen om te gaan met mijn emoties? Kan jij de rust bewaren als ik zelf onrustig ben? Kan ik rekenen op jouw structuur en duidelijkheid, zodat de dag overzichtelijk verloopt voor mij?''

  Waar ga je werken?

  Je gaat werken op onze locatie in Julianadorp, ons prachtige woonzorgpark waar cliënt- en particuliere woningen gewoon naast elkaar staan.

  De omgeving is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen, een kinderboerderij, manege, zwembad, sterrenwacht, supermarkt, tandarts, huisarts en fysiotherapeut.

  Wij beloven : 'Een goed leven voor cliënten, mooi werk voor medewerkers en een duurzame organisatie'. Onze vier kernwaarden 'Betrokken, Ontwikkeling, Samen en Passie' helpen ons deze koers te behouden.

  Hoe ga je helpen?

  Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse processen op de woning en zorgt ervoor dat de zorgvraag van onze bewoners duidelijk is.

  Je vertaalt de zorgvraag naar haalbare doelen in het persoonlijk plan. Je coacht, inspireert, motiveert en ondersteunt je teamleden bij de begeleiding en zorg.

  Je stuurt op het methodisch uitvoeren van de verschillende zorgvragen. Voor de bewoners ben jij hun steun en toeverlaat, zijn / haar systeem en je bent het aanspreekpunt voor de ouders / wettelijke vertegenwoordiger(s).

  De doelgroep waar je mee gaat werken heeft moeilijk verstaanbaar gedrag (). Deze cliënten hebben een (zeer) intensieve begeleidingsvraag en complex gedrag.

  Je begeleidt hen zowel tijdens het wonen, werken, vrije tijd en zelfzorg. Je leert te begeleiden en te werken vanuit diverse methodieken en je coacht continu op ontwikkeling van competenties.

  Je laat je niet verblinden door 'problematisch' gedrag van een cliënt, en je gaat juist op zoek naar de vraag erachter. Jij kijkt naar de mens achter het gedrag en ziet meer dan alleen een beperking.

  Je gelooft in kansen en in mogelijkheden. Met jouw manier van begeleiden zorg je dat cliënten (opnieuw) het vertrouwen in zichzelf en hun omgeving terugkrijgen en leer je hen om te gaan met emoties.

  Alles is gericht op deelname aan het gewone leven.

  Dit ben jij!

 • Je bent opgeleid op mbo (niveau 4) of hbo in de richting van SPW, MMZ, SPH of Pedagogiek;
 • Je hebt kennis van hechtingsproblematiek, kennis van het Triple-C behandelmodel is een pré;
 • Je hebt een goed observatievermogen, analytisch inzicht en het vermogen tot het omzetten van plannen in acties;
 • Je straalt vertrouwen uit en weet rust te brengen.
 • Lijkt deze baan je op het lijf geschreven maar heb je niet de juiste diploma’s? Wij hebben nog een aantal werk / leertrajecten beschikbaar.

  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Dit bieden wij!

  Wij bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Een brutosalaris conform de van minimaal € 1898 tot 2807 euro en maximaal € 1898 tot 2807 euro (FWG 40 / 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • Sollicitatieprocedure

  Gedurende de looptijd van de vacature worden er gesprekken gevoerd. Dus solliciteer direct!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier