Commissioning Engineer Robot Applicaties
JAWS B.V.
Achterhoek, NL
1 dag geleden

Commissioning Engineer Robot Applicaties

Als Commissioning Engineer Robot Applicaties ben je werkzaam binnen de afdeling Elektro & Besturing. Je bent mede verantwoordelijk voor het testen en inbedrijfstellen van de tweede generatie robots, die ingezet worden om het vleesverwerkingsproces verder te automatiseren.

Het inbedrijfstellen van de robots gebeurt zowel in binnen- als buitenland. Daarnaast verzorg je de afnames van de robots in de werkplaats (en op kantoor) en lever je een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de procedures.

Verder draag je oplossingen aan bij eventuele problemen, waarbij het doel is een optimale inbedrijfstelling te realiseren.

Je draagt tevens zorg voor de bijbehorende instructies over de installatie aan de medewerkers van de klant.

Ben jij de kandidaat?

 • Je beschikt over een mbo- of hbo opleiding met als specialisatie besturingstechniek, elektrotechniek of industriële automatisering;
 • Je hebt basiskennis van vision based robotsystemen (Yaskawa), besturingen (PC-Based control technology van Beckhoff), servo-applicaties- en bussystemen;
 • Je bent bereid om de software te testen en inbedrijf te stellen in binnen- en buitenland;
 • Kennis van software is vereist voor het analyseren van problemen;
 • Je vindt het een uitdaging om in multidisciplinaire teams te werken;
 • Beheersing van de Engelse taal (Duits is een pré).
 • Je bent bereid om (inter)nationaal te reizen.
 • Wat biedt het bedrijf?

  Onze opdrachtgever bied je een uitdagende technologische functie in een jong en enthousiast team. Je gaat werken binnen een toonaangevende internationale organisatie die zowel technisch als commercieel volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling.

  De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

  Bedrijfsprofiel

  Onze opdrachtgever is een internationale leverancier van geïntegreerde systemen, producten en diensten voor de vis-, vlees- en pluimvee-industrie.

  Wereldwijd werken er 6300 medewerkers voor de merken Poultry Processing, Further Processing, Meat Processing en Fish. Het bedrijf kenmerkt zich door de waarden : unity, innovation en excellence.

  De werkmaatschappij Meat richt zich op het ontwerpen, produceren en installeren van machines voor de vleesverwerkende industrie.

  Hierin zijn zij wereldmarktleider. Ze zijn wereldwijd toonaangevend in het faciliteren van de eerste stap in het vleesverwerkingsproces : het slachtproces.

  De uitdaging voor de vleesindustrie is tegenwoordig om productietechnieken toe te passen die voldoen aan de toenemende wensen van de klanten, maar ook aan alle regels op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

  Het bedrijf heeft de kennis en ervaring die vereist is voor het leveren van geavanceerde verwerkingssystemen die uiteindelijk voedselproducten van hoge kwaliteit produceren voor de klanten.

  Meer weten?

  Heeft de vacature Commissioning Engineer Robot Applicaties jouw interesse gewekt en lijkt de functie jou op het lijf geschreven?

  Wil je meer over de functie weten? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

  Indien de functie niet helemaal bij je past maar je wel interesse hebt in een nieuwe uitdaging, zien wij jouw reactie ook graag tegemoet!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier