Super Boer
AB Midden Nederland
Zaltbommel, NL
6 dagen geleden

Functieprofiel

De functie Super Boer is niet zomaar een baan het is een unieke baan waarbij iedere dag anders is. Je komt als een echte vakman, door het jaar heen, bij verschillende agrarische bedrijven van onze leden.

Als de agrarische ondernemer (tijdelijk) arbeidsongeschikt raakt, ben jij dé super boer die op een betrokken en bevlogen manier waarneemt voor de ondernemer.

Jij zorgt voor de dagelijkse gang van zaken zodat de agrarische ondernemer zich richt op zijn herstel. Naast dat je bijvoorbeeld melkdiensten draait, varkens voert, vee verzorgt en andere werkzaamheden op de boerderij verricht, drink je ook samen koffie.

Je luistert naar de boer en hebt het over koetjes en kalfjes en je denkt ook mee over de ontwikkeling van het bedrijf. Jij brengt verademing en vertrouwen binnen het bedrijf, soms zelfs in huis, om de voortgang te bewaken.

Samengevat, agrariër zijn zit in je bloed en jij bent de reddende kracht voor de boer in nood.

Jij bent dé bedrijfsverzorger die als geen ander weet hoe hij de werkzaamheden in het bedrijf verricht. Jij neemt waar in het bedrijf als de ondernemende boer (tijdelijk) arbeidsongeschikt raakt of op vakantie gaat.

Jij hebt verstand van bijvoorbeeld varkenshouderij, melkveehouderij of pluimvee. Jij zorgt er onder andere voor dat koeien gemolken worden, het vee verzorgd en gevoerd wordt.

Daarnaast controleer je het welzijn van de dieren en indien nodig kom je op tijd in actie.

Als er geen sprake is van ziektevervanging of vakantie kan jij ingezet worden voor andere klussen.

Functie-eisen

Jij bent in hart en nieren agrariër, voor jou is werken bij een agrarische onderneming vanzelfsprekend.

Wie ben je nog meer?

 • Je bent sociaal, werkt zelfstandig en bent omgevingsbewust;
 • Op verschillende werktijden werken vind jij niet erg;
 • Fysiek ben je sterk, je verricht ook zware werkzaamheden.
 • Wat breng je mee?

 • Aantoonbare ervaring in de agrarische sector;
 • Een (trekker)rijbewijs met ervaring.
 • Werkgebied : omgeving Zaltbommel.

  Wat wij bieden

  Een baan waarbij je agrarische ondernemers uit de brand helpt. Veel afwisseling en zelfstandigheid waardoor je verschillende bedrijven ziet.

  Daarnaast :

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bedrijfsverzorgingsdiensten
 • Een bedrijfsauto
 • Opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden
 • Wil jij vakkundig te werk gaan bij AB Midden Nederland en blijven ontwikkelen? Kom ons team van bedrijfsverzorgers versterken! Reageer snel, solliciteer via ons online sollicitatieformulier.

  Graag ontvangen wij ook jouw CV en een korte motivatie.

  De oorsprong van AB Midden Nederland ligt in de agrarische sector. Onze vakbekwame mensen werken voor diverse tuinbouw- veehouderij en fruitbedrijven.

  Zo zoeken wij o.a. regelmatig melkers, fruitplukkers en teeltmedewerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier