Begeleider ouderen in Monster
's Heeren Loo
's-Gravenhage, NL
21 uur geleden

Waar ga je werken?

Op ons woonzorgpark 'Het Westerhonk' in Monster hebben we verschillende locaties waar we begeleiding en zorg bieden aan onze ouder wordende cliënten.

We zijn voor diverse locaties op zoek naar begeleiders. Samen met jou kijken we graag welke plek het beste bij je past. Want als we jou matchen aan de meest passende plek, heb jij de leukste baan!

Wie ga je helpen?

In de begeleiding en verzorging van ouderen met een verstandelijke beperking focus je op de kracht, de aanleg en het talent van de cliënt.

Je houdt in stand wat de cliënt zelf kan of je zoekt nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet meer lukt. Vaak hebben ouder wordende cliënten een brede zorgvraag.

Want naast hun verstandelijke beperking verouderen zij fysiek en kan er ook sprake zijn van autisme of dementie. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen en zo zorg je ervoor dat de cliënt een prettige en veilige oude dag heeft.

Hoe ga je helpen?

Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie.

Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien. Jij begeleidt de cliënt thuis én op de dagbesteding.

Op die manier krijgt hij niet te maken met wisselende gezichten en blijft de kwaliteit van zorg gewaarborgd. Jij werkt nauw samen met familie, collega’s en andere professionals.

Zo creëer jij een sociaal stabiele situatie waarin de cliënt zich (weer) kan ontwikkelen. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit bieden wij

 • Een vast contract met een proeftijd van 2 maanden.
 • Uren zijn bespreekbaar tussen de 18 en 28 uur.
 • Diensten met een lengte van 6 tot 8 uur.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december en vakantietoeslag 8% in mei.
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen (voor meer informatie zie de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1861,- en maximaal € 2766,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Dit ben jij

  Je hebt een afgeronde zorggerelateerde opleiding op minimaal niveau 3. Ook als je net van school komt of ervaring hebt met een andere doelgroep gaan we graag het gesprek met je aan.

  Verder verwachten wij dat je :

 • Sociaal sterk bent, goed samenwerkt en flexibel inzetbaar bent.,
 • Geduldig en stressbestendig bent.
 • Handelt vanuit de wensen en behoeften van de cliënt en zijn omgeving.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier