Vakantiekracht
Prinsenstichting
Purmerend, Noord-Holland, NL
1 minuut geleden

Wat ga je doen?

De Prinsenstichting in Purmerend biedt wonen en dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn op zoek naar medewerkers voor zowel de zomerperiode als onze flexpoule binnen Prinsenstichting! De cliënten functioneren van laag / middenlaag tot hoger niveau.

De begeleiding is gericht op het in stand houden van de vaardigheden. De cliënten vragen bij het volgen van hun programma ondersteuning bij hun dagelijkse behoeften, wensen en verzorging.

Wij begeleiden volgens de Gentle Teaching en Geef me de 5 methode. Er wordt zowel gezocht naar medewerkers die overdag / avond / weekend en / of nachtdiensten kunnen en willen werken of een deel daarvan.

Hoe pas je in het team?

Als Medewerker Cliëntbegeleider, ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van cliënten van diverse niveaus.

Jij zorgt voor de juiste stimulatie en ondersteund indien nodig de cliënt bij alles ten aanzien van de ADL. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid.

Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt deze veiligheid, sfeer liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt.

Je hebt passie en / of ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die het ouder worden onze doelgroep met zich mee brengt.

Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

 • Daarnaast is het belangrijk dat jij;
 • bezig bent met of een afgeronde (verwante) opleiding hebt op MBO 2 / 3;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden en stevig in jouw schoenen staat;
 • flexibel bent in werktijden en een aantal uur per week beschikbaar bent!
 • Wat bieden wij?

  Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en de opgedane ervaring.

  De CAO voorziet in een reiskostenvergoeding. Daarnaast doe je natuurlijk veel nieuwe ervaring op en bieden wij jou een leuke, uitdagende baan.

  Wil jij na de zomerperiode, nog werkzaam blijven bij Prinsenstichting? Dat kan zeker!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier