Werkvoorbereider - Wageningen
Eminent Groep
Wageningen, NL
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het technisch en organisatorisch voorbereiden van de projecten. Je maakt en bewaakt de planning, koopt onderaannemers en leveranciers in, signaleert meer- en minderwerk en past waar nodig de werktekeningen aan.

Je bent de schakel tussen de opdrachtgever en de mensen op de bouwplaats, jouw oplossingsgerichtheid en pro activiteit zorgen voor efficiëntere processen.

Interesse? Neem voor meer info contact op met Kyra Scholtens, 06 - 41 61 92 88, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Functie-eisen :

 • Afgeronde HBO Bouwkunde opleiding
 • Ervaring met LEAN en BIM
 • Enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider in de woning- of utilitaire bouw
 • Je bent gedreven, oplossingsgericht en communicatief vaardig
 • Bedrijfsomschrijving :

  Een regionale georiënteerde middelgrote aannemer waar innovatie een grote rol speelt. Een informele sfeer binnen een bedrijf waar mensen werken die zich betrokken voelen en die een zeer hoog kwaliteitsniveau nastreven.

  Veel van de projecten komen voort uit eigen ontwikkeling. Dit zijn veelal projecten in de woningbouw en kleine utilitaire bouw Hedendaagse ontwikkelingen binnen de bouwsector zoals BIM en LEAN zijn reeds geïmplementeerd en worden geoptimaliseerd.

  Wil jij hier je steentje aan bijdragen?

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier