Apothekersassistent
Bovenij Ziekenhuis
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

De functie

De apotheek is vol in ontwikkeling, vraagstukken over E-health en hoe we de zorg in gaan richten naar de toekomst toe lossen we als team op.

Je hebt een belangrijke rol in het team en bent mede verantwoordelijk voor de overdracht van de medicatiegegevens in de keten.

Je schakelt gemakkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en ziet wat er opgepakt moet worden.

Naast de reguliere werktijden draait ons team via een ruim van te voren vastgesteld rooster bereikbaarheids- en aanwezigheidsdiensten.

Wij vragen

Voor deze functie zoeken wij een apothekersassistent die door de meegebrachte ervaring een aanwinst is voor het team en met enthousiasme het huidige team aanvult.

Als onze nieuwe collega ben je een echte positieve meedenker; je ziet altijd wel een kans of een mogelijkheid en je komt regelmatig met nieuwe ideeën en initiatieven.

Naast enthousiasme, samenwerkingsgerichtheid, servicegerichtheid en kwaliteitsbewustzijn voldoet onze ideale kandidaat verder aan de volgende eisen :

 • in bezit van het diploma apothekersassistent
 • ervaring met medicatieverificatie en / of aseptische bereidingen of de bereidheid om dit te leren
 • je hebt werkervaring als apothekersassistent
 • bereidheid om volgens rooster op weekenddagen te werken en bereikbaarheidsdienst te doen
 • Wij bieden

  Jij vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk! Daarom bieden wij jou volop mogelijkheden om zowel als persoon als qua kennis en vaardigheden te kunnen groeien.

  Daarnaast kan je als (toekomstig) collega tevens rekenen op :

 • een dienstverband voor 24-36 uur per week , met uitzicht op een vast dienstverband
 • een salaris in functiegroep 40 (maximaal €3.160,- bruto per maand op fulltime basis) behorende bij deze functie conform de Cao ziekenhuizen
 • arbeidsvoorwaarden conform de Cao Ziekenhuizen, zoals een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKSA)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier