Countermanager
RITUALS
Utrecht, Utrecht, Nederland
13 uur geleden
source : Fashionjobs

Bij Rituals creëren we extra geluk. Veranderen we alledaagse routines in betekenisvolle momenten. Met speciale aandacht, onder het genot van prettige muziek en fijne geuren.

Door luxe home- en bodyproducten aan te bieden. Dit doen we graag samen met jou, als Countermanager in onze stijlvolle shop midden in de Bijenkorf.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDENVoor jou is er een veelzijdige rol op de unieke werklocatie weggelegd. Als Countermanager laat jij jouw communicatieve vaardigheden schitteren.

Je deelt onze persoonlijke filosofie, diep van binnen en met onze klanten. Je fungeert als schakel tussen de Bijenkorf en Rituals.

Je vindt de ultieme balans tussen de richtlijnen van Rituals en die van het warenhuis. Je hebt impact op de vele evenementen en premiums, zoals members-avonden en salesacties.

Daarnaast behaal je de commerciële doelstellingen, maar deze het liefst overtref je deze. Je beïnvloedt de KPI's slim. Jouw tomeloze energie en kennis breng je over aan je collega's.

Je zorgt voor alle winkelactiviteiten, van voorraadbeheer tot personeelsadministratie, van planning tot financiële administratie.

FUNCTIEVEREISTENEen functie als deze, op een unieke werklocatie - een shop ín een shop - is er één die je niet veel tegenkomt.

Dat vraagt om een unieke Countermanager met inhoud : - IJzersterk in communicatie. Je maakt én onderhoudt het contact met alle mensen binnen de shop waar jouw shop is gevestigd.

 • Authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid. Jij maakt onze klanten én collega's blij.- Hbo-werk- en -denkniveau en je beschikt over minimaal een mbo-niveau 4 diploma.
 • Sowieso coachende capaciteiten. Ervaring als coachend leidinggevende is helemaal mooi, dan denken we bijvoorbeeld aan een eerdere baan als 1e verkoopmedewerkster, floormanager of meewerkend voorman / -vrouw in een beauty- of kapsalon of in de (cosmetica)retail.
 • Balans. Qua persoonlijkheid en commercie : klanttevredenheid is het uitgangspunt van verkoop.- Flexibele inzetbaarheid.
 • Onze winkels hebben ruime openingstijden, jij wilt én kunt doordeweeks en in het weekend werken.- Eerlijkheid. Tegenover jezelf en anderen.

  Dat betekent ook dat je de integriteitscontrole doorstaat via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel.

  Dit is onderdeel van de procedure. WAT BIEDEN WIJ JOU?Rituals biedt jou een veelzijdige rol aan in een jong team met enthousiaste collega's in onze shop.

  Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te benutten. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en bied je een ambitieuze en prettige werksfeer.

  Om je te introduceren in de wereld van Rituals hebben wij een onboarding programma genaamd : get-ritualized en hebben wij onze Rituals Academy.

  Dit geeft jou een vliegende start in het begin van jouw carrière bij Rituals.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier