Verzorgende Somatiek/PG met EVV-taken 16-24 uur Lopik Bekijk de vacature
AxionContinu
Utrecht, NL
1 dag geleden

De bewoners van De Schutse komen bijna allemaal uit de directe omgeving en kunnen om uiteenlopende redenen niet meer geheel zelfstandig wonen.

De Schutse biedt kleinschalig wonen in 11 tweekamerappartementen en 27 serviceappartementen. De Schutse Hof biedt dagbesteding en dagverzorging voor Lopikse ouderen.

In Schutseborgh wonen mensen met dementie in een nog meer beschermde omgeving in drie woningen voor in totaal 18 bewoners.

Zes bewoners vormen samen een kleine, huiselijke leefgemeenschap en delen de huiskamer en keuken. Elke bewoner heeft een eigen zit- / slaapkamer.

Samen met je collega’s lever je individuele zorg aan de bewoners en heb je de vrijheid om een zo fijn mogelijke woonomgeving te creëren!

Wil je graag een dagdeel meelopen? Stuur jouw CV in en we maken graag een afspraak met je!

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen.

We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Jouw functie

Je bent samen met de collega’s in jouw team verantwoordelijk voor de zorg voor de bewoners. Je zorgt ervoor dat ze zoveel mogelijk zelfstandig kunnen wonen en ondersteunt ze waar nodig.

Je onderhoudt namens het team de contacten met zijn / haar eerste contactpersoon en bent voor hen het eerste aanspreekpunt.

Ook begeleid je leerlingen en stagiaires.

Jij :

 • bent in het bezit van het wettelijk vereiste diploma op MBO-3 niveau Verzorgende
 • volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied en deelt jouw kennis en ervaring graag met jouw collega's
 • Wij bieden

  Een werkomgeving met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

  Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om te solliciteren voor de interne opleiding Verpleegkundige niveau 4. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Wij bieden jou :

 • FWG schaal 35 : minimaal € 2.135,43 en maximaal € 2.937,69 (op basis van 36 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring)
 • Direct een vast contract behoort tot de mogelijkheden
 • Een vaste vrije dag is bespreekbaar
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Een vrijetijdsbudget ter waarde van 150 euro
 • Waardering voor jou als medewerker, bijvoorbeeld met een teamuitje of een attentie op de Dag van de Verpleging
 • Korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en IZZ Zorgverzekering
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer vanaf een bepaalde reisafstand
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier