Junior Accounting employee
Randstad
SITTARD, NL
1 dag geleden

40 uur Vaste functie Sittard

Je komt te werken binnen een dynamische en gezellige werkomgeving waar veel ruimte is voor jouw ontwikkeling. Ze vinden het erg belangrijk dat jij iedere dag tevreden naar het werk gaat.

Ondanks dat dit een groot internationaal bedrijf is, ben je hier geen nummer. Ze willen tijdens de kennismaking graag de persoon achter het CV leren kennen om te kijken welke kennis en vaardigheden je hier kunt zetten.

Wat ga je doen?

Het team is verantwoordelijk voor een breed scala aan finance activiteiten waaronder accounting, maand / kwartaal rapportages, jaarrekeningen, treasury, facturatie en BTW aangiftes.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor alle entiteiten die actief zijn in 18 landen in Europa. Doel van het team is om binnen deze complexe omgeving alle activiteiten tijdig en juist uit te voeren waarbij de (interne) klant centraal staat.

De focus van het team ligt op het continu verbeteren van processen en systemen om zo de kwaliteit van het team te verhogen en daarmee de verdere groei van de organisatie.

 • Je voert een deel van de boekhouding middels het boeken en verwerken van bankafschriften van de aan jou toegewezen landen / vennootschappen;
 • Je beheert en controleert diverse balansrekeningen;
 • Je voert diverse overige administratieve werkzaamheden uit;
 • Je werkt mee aan het verder optimaliseren van systemen en processen om je werk efficiënter te maken en / of de kwaliteit van je werk te verbeteren;
 • Je participeert in (verander) projecten;
 • Je werkt samen met andere afdelingen als Debiteuren, Crediteuren of de verhuurfilialen

  Wanneer ben je de ideale collega?

  Als persoon omschrijf jij jezelf als resultaatgericht, accuraat en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een relevante financiële opleiding afgerond en hebt bij voorkeur al enige ervaring opgedaan in een soortgelijke functie.

  Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend, kennis van meerdere talen is een groot pluspunt.

  Wat kunnen wij je bieden?

  Je gaat eerst via Randstad aan de slag. Bij goed functioneren, willen ze graag een contract aanbieden. Je ontvangt een salaris op basis van je kennis en ervaring tussen de €2400,-

  en €2700,- per maand op basis van 40 uur. Vanaf 10 kilometer kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding.

  Zoek jij een functie waar je je kennis kunt uitbreiden en ze openstaan voor opleiden en ontwikkelen en voldoe je aan de genoemde functie eisen?

  Solliciteer dan direct.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Tamara Hitz

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier