Persoonlijk begeleider EMB - MVG
Maandag
Rotterdam, Nederland
1 dag geleden

Over de functie

Jij verleent zorg die bij de cliënt past. Jij laat de bijzondere cliënten gewoon zijn!

Voor een opdrachtgever in regio Zuid-Holland ben ik op zoek naar een persoonlijk begeleider voor cliënten met een ernstig meervoudige beperking (EMB) tot cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Je doet dus de volledige overname van ADL zorg tot begeleiden en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de zorgplannen, schrijft ondersteuningsplannen, ondersteunt de begeleiders van de dagbesteding en coacht en instrueert de begeleiders niveau 3 in jouw team.

Het team bestaat uit negen collegiale, stabiele en betrokken collega's die elkaar de ruimte geven om te leren. Op de woning wonen negen volwassenen van 40 tot 65 jaar.

Het zijn cliënten met een matige tot ernstig verstandelijke beperking in combinatie met een lage sociaal emotionele ontwikkeling.

Vaak is sprake van bijkomende problematiek. De cliënten hebben behoefte aan structuur, nabijheid en veiligheid. De afwisseling van ADL zorg en coaching maakt het werk uitdagend en afwisselend.

Functie eisen

 • Afgeronde MBO niveau 4 opleiding, zoals PBGZ, MMZ of SPW;
 • Ervaring in soortgelijke functie met de doelgroep matige tot ernstige verstandelijke beperking;
 • Ervaring met het gebruik van tilliften;
 • Bevoegdheid om medicatie te mogen toedienen is een pré;
 • Jij moet kunnen samenwerken, feedback kunnen geven en ontvangen en kunnen reflecteren op eigen functioneren.
 • Over het bedrijf

  Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. En niet zomaar professionals.

  Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad.

  Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

  Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent!

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier