Persoonlijk begeleider, Berkt 2 - Nieuwe Kerkstraat 31
Severinus
Veldhoven, NL
2 dagen geleden

Persoonlijk begeleider, Berkt 2 - Nieuwe Kerkstraat 31

Voor ons woonhuis Berkt 2 - Nieuwe Kerkstraat 31 zijn we op zoek naar een persoonlijk begeleider voor 20 tot 28 uur per week.

Wie zijn wij? Berkt 2 Nieuwe Kerkstraat 31 is een geschakelde woning waar in totaal 13 cliënten woonachtig zijn, waarvan vier mannen en negen vrouwen in de leeftijd van 28 tot en met 69 jaar.

De lichamelijke beperkingen en diversiteit aan zorgvragen van de cliënten, zorgen voor intensieve verzorging en begeleiding bij de ADL en eetsituaties.

Een deel van de cliënten is niet in staat om verbaal te communiceren, hierin bieden wij ondersteuning vanuit begeleiding en hulpmiddelen.

Naast de dagelijkse zorg en begeleiding in communicatie zijn er ook cliënten met een autistisch beeld en cliënten met gedragsproblematiek.

Door de verschillen in doelgroep en het niveau is er veel dynamiek en interactie binnen het woonhuis.

Het team van nieuwe kerkstraat 31-Berkt 2 is een team die met veel toewijding voor de cliënten zorgt. In het team staan warme zorg, aandacht en het letterlijk zien en horen van de cliënt centraal.

Wat we nodig hebben

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die naast het toegewijs verlenen van zorg ook collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan.

In je functie als persoonlijk begeleider bied je dagelijkse zorg en begeleiding aan alle cliënten en coördineer je daarnaast de zorg voor een aantal verschillende cliënten.

Ga jij voor het geluk van onze cliënten?

Heb jij een afgeronde verpleegkundige of maatschappelijke zorg opleiding (minimaal niveau 4), pedagogiek of social work?

Heb jij kennis en / of ervaring als begeleider binnen de gehandicaptenzorg en beschik je de juiste communicatieve vaardigheden?

Bied jij de warme en liefdevolle zorg die onze cliënten nodig hebben? Je bent van harte welkom in ons team!

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een veranderende organisatie en omgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg.

Als persoonlijk begeleider wordt je ingeschaald op FWG 40. Kom je werken bij Severinus dan hebben wij de intentie om na 1 tijdelijke overeenkomst jou een vast contract te bieden. Startdatum : in overleg.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier