Parttime Verzorgende ouderenzorg PG
USG - Start People
Leeuwarden, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

De organisatie ligt midden in Stiens, op een half uur rijden van Leeuwarden. Het is een wooncomplex voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

Dit wooncomplex bestaat uit verschillende woongedeelten met in ieder deel 6 á 7 bewoners. Er zijn in totaal 26 plaatsen verdeeld over 4 woningen.

Iedere woning beschikt over een grote woonkamer met keuken. Hier kunnen gezamenlijke activiteiten plaatsvinden en met elkaar geleefd worden.

Daarnaast heeft iedere bewoner een eigen kamer met sanitaire voorzieningen. Ook is er een tuin aanwezig waar in getuinierd kan worden.

Voor de bewoners is 24 uur per dag professionele begeleiding aanwezig.

Functieomschrijving

Zorg jij graag voor anderen en ligt jouw hart binnen de ouderenzorg? Kun jij daarnaast goed zelfstandig en in teams werken?

Dan zien wij in jou de perfecte kandidaat voor deze vacature.

Voor onze opdrachtgever in Stiens zoeken we een verzorgende of verzorgende IG. Samen met jouw collega's draag je bij aan het geluk van de bewoners.

Je bent geïnteresseerd in de bewoners en weet wat zij belangrijk vinden. Je helpt de bewoners met ADL handelingen zoals wassen en aankleden.

Naast het begeleiden van de bewoners ben je ook verantwoordelijk voor verpleegtechnische handelingen zoals insulineprikken, medicatie toedienen en wondzorg.

Je bent het aanspreekpunt voor bewoners en hun familie. Uiteraard weet jij aan het einde van je dienst alles zorgvuldig te rapporteren zodat je collega's het werk goed kunnen overnemen.

We zoeken een verzorgende / verzorgende IG voor de intramurale zorg op de doelgroepen psychogeriatrie en kleinschalig wonen.

Je komt voornamelijk werken op avonddiensten, dagdiensten en nachtdiensten voor 16 - 24 uur per week.

Functie-eisen

 • In het bezit van een diploma verzorgende of verzorgende IG niveau 3
 • Beschikbaar in de periode van 1 juli t / m 31 augustus
 • Bevoegd en bekwaam tot het uitvoeren van verzorgende- en verpleegtechnische handelingen
 • Je kunt zowel individueel werken als in teams
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Een tijdelijk dienstverband van 1 juli t / m 31 augustus
 • 16 tot 24 uur per week part-time
 • Je wordt ingeschaald in schaal 35 van het CAO VVT
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskosten conform CAO
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels vele trainingen en cursussen die we aanbieden in onze digitale leeromgeving
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier