Vrachtwagenchauffeur Schiphol
Logistic Force
Schiphol, NL
5 dagen geleden

Locatie : Schiphol

Als vrachtwagenchauffeur regio schiphol kun je bijna overal aan de slag Maar bij Logistic Force word je echt met open armen ontvangen! Ben jij als vrachtwagenchauffeur toe aan een werkgever die weet wat er in de transportwereld speelt?

Die jouw taal vloeiend spreekt? En altijd met je meedenkt, ook over jouw toekomst? Als je liever bij zo’n bedrijf werkt dan bij zomaar’ een werkgever : welkom bij Logistic Force!

Wat ga je doen?

Voor jou als vrachtwagenchauffeur hebben we verschillende uitdagende takken van sport waar je snel aan de slag kunt. We hebben functies als betonmixer chauffeur, kipper chauffeur, chauffeur in de bloemen en planten.

Waar heb jij ervaring in? Of wat lijkt jou als chauffeur een mooie volgende stap? Solliciteer nu en kom eens op gesprek en ervaar zelf dat we het bij Logistic Force anders doen!

Wat moet je in huis hebben?

Passie voor het vak van vrachtwagenchauffeur. Rijden is fijn. Niet omdat je er een zongebruinde arm van krijgt (wel lekker natuurlijk), maar vooral omdat je liefde voor de weg hebt.

En blij wordt van de klanten die je elke dag verder helpt. Ook belangrijk : je bent toe aan een bedrijf dat je serieus neemt en je chauffeurstalent op waarde schat.

Een bedrijf dus dat transport er niet een beetje bij doet, maar dat is geboren’ om te rijden. Net als jij.

Wat is echt belangrijk

 • Dat je een rijbewijs CE en bestuurderskaart hebt, liefst zonder kreukels
 • Ervaring als vrachtwagenchauffeur
 • Enthousiasme : je rijdt graag en vaak, ook ’s avonds en in het weekend
 • Je woont in (of vlakbij) Amsterdam / Schiphol
 • Hoe we je terugbetalen?

  Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de extraatjes’.

  Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in.

  Denk aan code 95 nascholing. En ben jij supergemotiveerd? Je zou niet de eerste chauffeur zijn die rijbewijzen bij Logistic force behaalt! Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg.

  Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-

  win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

  Wij werken met veel plezier bij Logistic force

  Word jij onze nieuwe collega?

  Klinkt goed?

  Solliciteer in de zevende versnelling!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier