Assistent accountant RA
Vinken Recruitment
Den Bosch, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Dit kantoor is op zoek naar een assistent accountant RA voor (inter)nationale MKB-klanten die toe is aan een 2e stap! Naast controlewerkzaamheden kun je jezelf hier verdiepen in data-

analyse, wanneer je dat wilt. Meer weten? Lees dan verder...

Dit kantoor telt meerdere regionale vestigingen, die relatief kleinschalig zijn. Daarentegen zijn zij groot genoeg om gespecialiseerde functies te bieden.

Je kunt je als belastingadviseur bijvoorbeeld volledig op internationale klanten richten en als assistent accountant volledig op controlewerkzaamheden.

Zij maken onderdeel uit van een groter samenwerkingsverband en kunnen daardoor grote stappen zetten op het gebied van personeelsbeleid, automatisering, vaktechniek etc.

Zij proberen de diversiteit van de grootste kantoren te combineren met kleinere, informele vestigingen. De cultuur is dan ook heel laagdrempelig en iedere vestiging is anders.

Vanwege groei zijn ze op zoek naar een gevorderd assistent accountant RA.

Als assistent accountant in de controlepraktijk ga je je natuurlijk bezig houden met het uitvoeren van uiteenlopende controlewerkzaamheden.

Je werkt samen met de controleleider en test de interne controlemaatregelen. Je brengt het administratieve proces bij klanten in kaart verdiept je in het automatiseringsproces.

Je schat risico's bij je klanten in en signaleert verbeterpunten. Je onderhoudt zelf de contacten met je klanten, zodat je kunt groeien in je rol als adviseur.

Je krijgt op deze vestiging 16 directe collega's in de auditpraktijk, maar daarnaast zijn er veel meer (assistent) accountants RA werkzaam in de organisatie.

Je bent een RA in opleiding en hebt al enkele jaren werkervaring opgedaan als assistent accountant audit bij een ander accountants-

en belastingadvieskantoor. Ben je op zoek naar een MKB-kantoor dat jou goede opleidingsmogelijkheden kan bieden, waar vaktechniek op een hoog niveau is en waar ze op het gebied van automatisering ver gevorderd zijn?

Dan zou dit kantoor interessant voor je kunnen zijn. Doordat het om een groter kantoor gaat, met regionale vestigingen, kunnen zij veel mogelijkheden bieden, maar blijft de bedrijfscultuur informeel met korte lijnen.

Het kantoor biedt hele goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, 29 vakantiedagen, vakantiegeld, pensioenregeling, een leaseauto en goede opleidingsmogelijkheden.

Je krijgt veel diversiteit in je klantenportefeuille en omdat de teams klein zijn, kun je snel groeien.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 -

485 22 190, via emailadres moniek vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier