Werkvoorbereider Infra D&C
Kracht Recruitment
Eindhoven, NL
6 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als Werkvoorbereider GWW D&C verzorg je de werkvoorbereiding en begeleiding tijdens de tender- en / of de uitvoeringsfase van voornamelijk multidisciplinaire projecten afgestemd op de specifieke situatie en prioriteiten binnen het project.

Hiertoe verricht je o.a. de volgende taken :

 • Beheersen kwaliteitssysteem
 • Omzetten calculatiebegroting naar werkbegroting
 • Werkadministratie / documentbewaking in calculatiesystemen
 • Afstemmen met projectteam en leveranciers / onderaannemers
 • Opstellen en beheersen tijdschema’s en planningen
 • Opstellen en beheersen van financiële overzichten voor de administratie
 • Inkoop voorbereiden en onderaannemers selecteren en beoordelen
 • Het maken van werkplannen ten behoeve van de uitvoering
 • Functieeisen

  Jij beschikt als werkvoorbereider infra over analytisch denkvermogen. Daarbij ben je flexibel en kostenbewust. Jouw drive is ervoor zorgen dat het project en de projectonderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.

  Complexe wegenbouwprojecten dagen jouw telkens uit om het beste in jouw, als werkvoorbereider, naar boven te halen. Dit bereik je door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en je pro actieve houding.

  Werkvoorbereider Infra beschik je over de volgende competenties en kenmerken :

 • Afgeronde HBO / WO opleiding richting Civiele Techniek of gelijkwaardig
 • Zeker enkele jaren relevante werkervaring als Werkvoorbereider infra
 • Opleidingsniveau : HBO

  Bedrijfsomschrijving

  Onze relatie is een gerenommeerd aannemingsbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en sinds jaar en dag een bekend gezicht op de Nederlandse GWW-markt.

  Het bedrijf opereert vanuit meerdere vestigingen in Nederland waardoor de lijntjes met de klant kort zijn en betrokkenheid bij de regio groot is.

  Zij hebben een grote staat van dienst opgebouwd in de uitvoering van vrijwel alle grond- weg- en waterbouwwerken in nieuwe contractvormen, multidisciplinaire teams en volgens Uav-Gc richtlijnen.

  Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel, onze relatie is dan ook gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm NEN-ISO 9001 en de veiligheidsnorm VCA .

  Een duidelijke visie, vakbekwaam personeel en modern materieel vormen de basis voor een optimaal resultaat met hoge kwaliteit.

  Daarnaast dragen een betrouwbare en flexibele instelling en het naleven van kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften bij aan een gezonde bedrijfsstructuur, kortom een moderne dienstverlener om prettig mee samen te werken.

  Wegens verantwoorde groei van de onderneming vroegen zij Kracht Recruitment voor het invullen van de vacature van Werkvoorbereider infra die veelal zal worden ingezet op D&C projecten.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden je een full time dienstverband, een leuke vacature Werkvoorbereider infra D&C en goede ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innovatieve organisatie.

  Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol.

  Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier