Junior Developer (bijbaan)
Mobiel.nl
Leidschendam, NL
5 dagen geleden

Je studeert aan de universiteit of hogeschool en bent klaar om ons te laten zien wat je daar leert. Je bent geïnspireerd geraakt door de verhalen uit Silicon Valley en wil graag werken aan moeilijke vraagstukken door middel van de laatste technieken en ontwikkelmethoden.

Je wil jezelf ontwikkelen tot vakman en neemt geen genoegen met enkel een baan.

Wie wij zijn

Wij zijn Mobiel.nl, voorheen Studentmobiel. Met ruim vijftien jaar ervaring in online verkoop van smartphones en mobiele abonnementen bedienen we al meer dan anderhalf miljoen klanten.

Wij hebben als doel om consumenten het beste aanbod uit de telecommarkt aan te bieden via een veilige, snelle en betrouwbare ervaring.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit : interaction designers, visual designers, Ruby / JavaScript backend developers en frontend developers.

We werken met Scrum verdeeld in twee teams. We geloven in de kracht van code reviews en samenwerking. We testen onze software grondig en omarmen graag nieuwe technieken en verbeteringen.

We houden elkaar hierop scherp, zodat jouw technische ontwikkeling als junior developer nooit stil staat. De onderwerpen houden we gevarieerd en vernieuwend, zodat je niet vast zit in één interessegebied.

Onze software wordt intern gebruikt door meer dan honderd collega’s en dagelijks extern door tienduizenden klanten.

Wat gebruiken we

Het leeuwendeel van onze code schrijven we in Ruby on Rails. De taal staat bekend om zijn Programmer Happiness. Het stelt ons in staat om eenvoudig, snel en efficient samen te werken aan meerdere projecten.

Voor de meeste applicaties gebruiken we het Ruby on Rails Framework. Andere onderdelen in onze stack zijn o.a. MySQL, PostgresSQL, RabbitMQ, Redis, Elixir, Docker, ElasticSearch, Solr, BEM CSS, Javascript, Jenkins CI.

We onderzoeken constant of nieuwe talen, technieken, libraries of frameworks voor ons toepasbaar zijn.

Calvin vertelt

Als backend developer gebeurt het niet vaak dat ik aan zichtbare onderdelen van Mobiel.nl werk. We zijn vooral bezig met het toevoegen van nieuwe features en het sneller en efficiënter laten draaien van processen op de achtergrond.

Hoewel het gaaf is als wij aan iets zichtbaars werken, vooral door de blije reacties van onze collega’s, is voor mij het feit dat het werk heel gevarieerd en uitdagend is het leukste.

In de laatste zes maanden heb ik een hele testomgeving opgezet, onze servers gemonitord en gewerkt aan efficiënter printen.

Eens in de twee weken mogen we op vrijdag aan ons eigen project werken. De ene keer resulteert dit in iets nuttigs voor Mobiel.

nl en de andere keer in een API om kip-geluiden door de kamer af te spelen. Dit laatste is overigens rampzalig voor de productiviteit.

Momenteel zijn we het oudste systeem dat wij hebben aan het koppelen aan het spiksplinternieuwe abonnementenbeheersysteem.

Het gaat zeker niet zonder slag of stoot, maar gelukkig staan mijn collega's altijd paraat om te helpen.

Must have

 • Je bent nog bezig met of net afgestudeerd aan een technische studie
 • Je hebt altijd al affiniteit gehad met programmeren
 • Je zoekt een baan om jezelf te ontwikkelen en te leren van ervaren ontwikkelaars
 • Je wilt graag de theorie omzetten en toepassen op de praktijk
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar als parttime junior developer
 • Nice to have

 • Ervaring met Ruby of Python is een pre
 • Je hebt ervaring met talen zoals Java of C(# / ++)
 • Waarom wil je bij ons komen werken?

 • Een informele, gedreven en uitdagende werkomgeving waar eigen inbreng en ideeën worden gewaardeerd
 • Een jonge en talentvolle club collega's, een professionele organisatie met de cultuur van een start-up. We houden van hard werken maar ook van met elkaar proosten op het weekend.
 • Dat doen we dan ook elke week

 • Ook buiten het werk doen we af en toe leuke dingen met elkaar. We organiseren bijvoorbeeld onze eigen voetbal-, tour-de-
 • poule- en chocoladetaartcompetities

 • Je krijgt de kans om te werken aan en te leren van interessante projecten met veel eigen verantwoordelijkheid waarbij je direct invloed hebt op hoe goed klanten en collega's jouw software kunnen gebruiken
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch, met luxe broodjes van Jan op vrijdag
 • Een goed salaris, 25 vakantiedagen per kalenderjaar (o.b.v. 40 uur), reiskostenvergoeding en pensioenregeling en korting op al onze toestellen en accessoires
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier