Communicatie stage
FrieslandCampina
Amersfoort, Netherlands
4 dagen geleden

Short description

Deze meewerkstage biedt je de mogelijkheid in korte tijd veel te leren en zelfstandig werkzaamheden uit te voeren op het gebied van communicatie.

Wil jij werkervaring opdoen bij een van de grootste zuivelcoöperaties ter wereld? Dan zien we je CV en motivatie graag tegemoet.

Job description

In gesprek met leden-melkveehouders

De bijna 13.000 FrieslandCampina melkveehouderijbedrijven en hun families delen een passie : het produceren van de hoogste kwaliteit melk! Van deze melk maken 23.

000 medewerkers van FrieslandCampina hoogwaardige kwaliteitsproducten die hun weg vinden naar consumenten en klanten over de hele wereld.

De coöperatie waarin de leden melkveehouders verenigd zijn, kent een geschiedenis van ruim 145 jaar en is nog altijd springlevend.

De afdeling Cooperative Office & Communication is verantwoordelijk voor het versterken van de (ver)binding met de leden-

melkveehouders van FrieslandCampina. Communicatie vindt plaats via digitale kanalen (website, apps, e-mail, nieuwsbrieven), offline kanalen (magazine, folders, brieven) en fysieke ledenbijeenkomsten.

Daarnaast ondersteunen en stimuleren we het ambassadeurschap van leden, zodat zij hun trots en betrokkenheid bij de coöperatie op gepaste wijze kunnen uitdragen.

Voor deze afdeling zoeken we een stagiair :

Als stagiair(e) werk je mee aan het ontwikkelen en editen van filmpjes. Daarnaast maak en plaats je content voor op de leden website melkweb en verschillende apps.

Houd je van zelfstandig zaken oppakken, dan kun je rekenen op een veelzijdige stage binnen een leuk team met veel verantwoordelijkheden.

Wat vragen we?

 • 3e of 4e jaar student communicatie HBO / WO of een vergelijkbare opleiding
 • Affiniteit met digitale communicatie
 • Vanaf januari of februari 2019 voor 5 à 6 maanden
 • 4 à 5 dagen per week beschikbaar
 • Nederlandstalig
 • Een meewerkstage, geen afstudeeropdracht
 • Proactief, nauwkeurig, enthousiast en zelfstandig. Je weet van aanpakken!
 • Kennis van de melkveehouderij is een pre
 • Wat bieden we jou?

  Een interessante en leerzame stage binnen een klein team waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Vanaf dag één ben jij onderdeel van het team en draai je volledig mee binnen de afdeling.

  De organisatie geeft veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en vindt het belangrijk dat jij blijft groeien. Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier