Systeembeheerder
New Vision
Culemborg, Gelderland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Systeembeheerder Culemborg, 32-40 uur per week Functieomschrijving New Vision Groep is hofleverancier’ van de automotive-

sector; een sector die volop in beweging is en voor volop beweging zorgt. Onze klanten zijn in belangrijke mate autobedrijven door het hele land.

We zijn specialist in deze branche en worden als zodanig ook erkend. We kennen die branche dan ook van binnen en van buiten.

Maar we bedienen natuurlijk ook klanten in andere branches. De diensten die we leveren omvatten het hele spectrum van de administratief zakelijke dienstverlening.

De kleinere ondernemingen ondersteunen we bij het afsluiten van de administratie en we stellen de jaarrekeningen samen. Daarnaast adviseren we de ondernemer in bedrijfs economische, fiscale en juridische zaken maar meer en meer ook op het gebied van automatisering.

En bij onze middelgrote en grote klanten is accountantscontrole ook onderdeel van het werk. En dat alles op kwalitatief hoog niveau.

De New Vision Groep is gevestigd in Culemborg en Berkel en Rodenrijs en werkt voor klanten in heel Nederland. Natuurlijk weet je alles van bits en bites, maar wij bieden je ook de combinatie van IT en controle.

Je ondersteunt primair bij systeembeheer en eerste-lijns-probleemoplossing voor je collega’s van ons kantoor. Maar we zetten je ook graag in als ondersteuning bij IT-

werk op onze controleopdrachten. Daarom zoeken wij een collega die naast IT-kennis ook cijfermatig inzicht en een goed analytisch vermogen heeft.

En je werkt met en voor mensen. Een open en geïnteresseerde houding is daarom in onze markt een vereiste voor een goede dienstverlening aan onze klanten.

Een flexibele instelling is noodzakelijk. Je komt namelijk bij allerlei bedrijven over de vloer en je krijgt met totaal verschillende mensen te maken.

Onze klanten zitten in heel Nederland, dus af en toe extra reistijd zou geen bezwaar moeten zijn om de klanten goed te bedienen.

En tot slot is ons werk teamwerk. Samen als een team staan wij onze klanten terzijde. Profiel Wij zoeken voor kantoor Culemborg ter ondersteuning van onze directeur IT voor zowel zijn werkzaamheden voor het kantoor (systeembeheeractiviteiten), maar ook voor zijn werk bij klanten (denk aan IT-

audit, data-analyse, steekproeftrekken en -uitwerken in het controleteam en andere analyses waarbij je kennis ingezet kan worden in het controleteam) per direct ondersteuning van een IT-

er met bij voorkeur met 1 tot 2 jaar IT-werkervaring, maar ook starters komen in aanmerking. Eigenschappen als accuraat, flexibel, communicatief, teamspeler, analytisch, ambitieus en een kritische instelling zijn je op het lijf geschreven.

Naast enige IT-ervaring heb je wellicht ook al eens in een controleteam meegelopen, maar dat is geen must. En natuurlijk heb je affiniteit met systeembeheer en de werkzaamheden ter ondersteuning van de accountantscontrole.

Ervaring met Office 365, UNIT4 Auditor, UNIT4 Audition en IDEA is een pre. Ben je klaar met je mbo ICT - beheerder niveau 4 en zoek je een interessante uitdaging die afwijkt van het gebruikelijke aanbod, dan ben je bij New Vision Groep aan het juiste adres.

Wij bieden je een interessante werkomgeving om je verder te ontwikkelen onder aansturing van een ervaren ICT-er / IT-auditor.

Wil je verder studeren voor hbo-niveau, dan kan dat bij ons. Lijkt deze uitdagende job en de automotive-sector iets voor jou, dan komen we graag in contact met jou.

Secundaire arbeidsvoorwaarden Wij kennen een zeer ruime autoleaseregeling, bij vast dienstverband, studieregeling en bonusregeling, naast de binnen de branche gebruikelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie over de sollicitatieprocedure Contactpersoon voor deze vacature is Robbin Borst, bereikbaar onder 088 04 04 010.

Wij maken graag snel een afspraak met je. Of kijk voor meer informatie over onze organisatie op . Reageren kan tot en met 14 september 2019 via het online sollicitatieformulier .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier