Medior / Senior Product Consultant Youforce
YACHT
Amersfoort, NL
24 dagen geleden

Over de functie

Jij komt als Product Consultant het nieuwe Implementation Office team versterken. Dit doe je samen enthousiaste professionals die het Youforce HRM-

platform toespitsen op de HR-ambities van uiteenlopende organisaties. Samen met de HCM-Consultants die bij de klant zélf in kaart brengen wat de must en nice to haves zijn, configureer jij het platform van A tot Z .

Als Product Consultant borg je dat klanten alles uit hun HRM-oplossing halen wat er inzit. Jij richt de Youforce applicaties zo in dat klanten er fijn en effectief mee kunnen werken.

Dat klinkt misschien als een hardcore IT-rol, maar is het niet. Want ja, je configureert apps, voert acceptatietesten uit, denkt mee in de processen van de klant en verzorgt GAT reportages .

Maar dat doe je wel altijd vanuit gebruikersperspectief.

Heb je ervaring met rollen binnen HRM of als Functioneel Beheerder, is dit een mooie volgende stap en een unieke kans om een keer niet over applicaties te klagen, maar ervoor te zorgen dat niemand erover wil klagen.

Functie-eisen

 • HBO werk en denk niveau
 • Kennis en ervaring met Youforce
 • Problemen bestaan voor jou niet, oplossingen wel.
 • Basiskennis van HR en payroll processen
 • Je deelt ervaringen en inzichten enthousiast met al je collega’s
 • Zelfstarter die graag on the job leert
 • Arbeidsvoorwaarden

  Voor deze rol zijn meerdere contractvormen bespreekbaar. Neem voor meer informatie contact met mij op.

  Op aanvraag beschikbaar

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier